Tenisz

Erős duplázót vettünk ki Marozsán meccsére

 • Cesc18

A magyar fiú szerdán egy kazah játékos ellen kezdi meg a római hadjáratát.

Szerdán megkezdődnek a főtáblás küzdelmek Rómában, a Roland Garros előtti utolsó 1000-es versenyen. Ott van a mezőnyben mindkét top 50-es játékosunk, de csak Marozsán Fábián lesz érdekelt a mai napon. A 24 éves magyar ellenfele a nála 24 hellyel hátrébb rangsorolt Alexander Shevchenko lesz. 

{"headTitle":"Alexander Shevchenko - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Shevchenko","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Marozsán","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
Marozsánnak Róma lehet az egyik legkedvesebb helyszíne, hiszen egy éve az olasz fővárosban kezdődött el minden, miután akkor a selejtezőből indulva egészen a legjobb 16-ig menetelt, legyőzve többek között Carlos Alcarazt. 

Nyilván előtte is tudtuk, hogy 'Fábi' egy tehetséges és ügyes teniszező, de az áttörést egyértelműen ez a római menetelés hozta meg a számára. 

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a következő évben viszont ez már plusz terhet jelent, hiszen a magyar fiúnak elég sok pontot kell megvédenie, ami egy új kihívás számára. Kíváncsian várjuk, hogy ezzel hogyan birkózik meg Marozsán, ugyanis elég kemény ellenfelek jöhetnek szembe már a második körtől. 

Sőt, Shevchenko sem tartozik a legegyszerűbb kihívók közé, még ha a kazahnak nem is úgy jönnek az eredmények idén, mint ahogyan azt a tavalyi remek szezonja után gondoltuk volna.
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Marozsánt ebben a salakszezonban eddig Barcelonában és Madridban láthattuk, mindkét tornán nyert egy-egy meccset, majd a következőkön egyaránt egy argentin salakosba beletört a bicskája. Úgy volt, hogy 'Fábi' Róma előtt Cagliariban még pályára lép, de végül inkább a pihenést választotta. 

Sokkal többet Shevchenkótól sem láthattunk tavasszal, akit úgy ismerhettünk meg, mint aki magaslaton nagyon otthonosan mozog, de ezúttal sem Münchenben, sem Madridban nem tudott maradandót alkotni, ami talán jelzi, hogy mostanság nincs a legjobb formájában. 

A magyarnak változatosabb és okosabb tenisze van, illetve a római körülmények jobban passzolnak a játékához, így bízunk benne, hogy sikerrel veszi ezt az akadályt. Nem gondoljuk azonban, hogy annyira egyszerű dolga lesz Marozsánnak, ugye ott a nyomás, hogy pontokat kell védenie, két hete nem volt éles meccse, a kazah pedig elég szívós és rendre becsülettel végig küzdi a mérkőzéseit. 

{"headTitle":"Alexander Shevchenko - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán nyer és játékok száma 19.5 felett","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<