Kerékpár

Beszállsz erre a 10/10-es tippre?

  • Cipolla

Ha nem történik bukás vagy betegség, aligha mehet el ez a tipp a Giro d'Italián.

Javában zajlik a Giro d'Italia, azaz a kerékpárosok idei első háromhetese. Az olasz körön egyelőre nagyjából az történik, ami várható volt, Tadej Pogacar uralja a mezőnyt és már egy jelentősebb előnyt kiépített az első szakaszokon magának. A dobogóért azonban nagy harc várható, de tisztulni látszik a kép, hogy ki milyen formában is van.

Előzetesen ugyanis 8-10 outsiderként elkönyvelt bringást is emlegettek a dobogóért folyó harcban, mostanra azonban már többen komolyabb hátrányt szedtek össze. Romain Bardet 2:33-as hátránnyal áll a szlovén bringás mögött, a sötét lóként kezelt Antonio Tiberi is 2:50-re van (igaz mechanikai probléma miatt), míg O'Connor is benyelt már majd' másfél percet. Természetesen Pogacart akár ki is vehetjük a képből, a második Geraint Thomas 46 másodperces hátrányban van, így ha hozzá viszonyítjuk, valamelyest szebb a kép, de Thomas egyértelműen egyben van.

Thomas a mezőny egyik legrutinosabb tagja, aki remek időfutammenő. Ezen a Girón pedig több, mint 70 km-nyi egyenkénti időfutam vár a mezőnyre, ahol a klasszikus hegyi menőknek alsó hangon 2-3 percet kiszórhat.

Nehéz látni, hogy jó formában ekkora rutinnal és ilyen pályán Thomas ne férjen oda a dobogóra. Ne feledjük, a brit tavaly az utolsó előtti futamon bukta el az összetett győzelmet, a második helyre viszont simán odaért. Márpedig Pogacaron kívül nincs olyan kimagasló képességű bringás, de még akár az is beleférhet, hogy Pogi mellett még valaki megelőzze.

Minden amellett szól, hogy idén is felállhat a dobogóra, így ha bukás vagy valamilyen betegség nem jön közbe, ez a tipp nehezen tűnik bukhatónak.

Ez egy ingyenes 10/10-es erősségű Logibet-tipp. Ha nem akarsz lemaradni a legjobb tippekről, válaszd Cipollát, aki szeptember óta minden hónapban képes volt profitálni.

 

{"headTitle":"Giro d'Italia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Top 3 - Geraint Thomas","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}