Bajnokok Ligája

Erős fogadáskészítőt raktunk össze a Real-Bayern elődöntőre?

Szerda este kiderül, hogy a Real Madrid vagy a Bayern léphet pályára a londoni fináléban.

2-2-es döntetlenről folytatódik a Bajnokok Ligája második elődöntője. Az odavágó bármelyik irányba billenhetett volna, eleinte úgy tűnt, hogy a Real Madrid meg tudja szerezni a győzelmet - Toni Kroos gólpassza valódi élményszámba ment. A bajorok azonban nem adták olcsón a bőrüket, megfordítva az állást, aztán a hajrában Vinicius értékesített büntetője nyitva tartotta a továbbjutás kérdését. A müncheni remi persze  még így is a Real Madridra nézve kedvező, hiszen a Santiago Bernabéu-ban alighanem abszolválni tudja az esélyeit és jó eséllyel bejut majd a döntőbe. Legalábbis a fogadóirodák számai erről tanúskodnak...

Nézd meg a Tippmixpro szerdai ajánlatait a BL-re!

Csapathírek

A hétvégén a Real Madrid egy tartalékos felállásban is lazán verte a Cadizt és ezzel megszerezte 36. bajnoki címét a La Ligában. Carlo Ancelotti csapata körül tehát nagyszerű lehet a hangulat, ráadásul szakmai aggodalmak sincsenek, hiszen gyakorlatilag az egész keret bevethető. Carvajal eltiltása lejárt, a régóta sérült játékosok, mint Alaba, Courtois és Militao pedig felépültek. Egyedül Aurélien Tchouaméninek van némi gondja, de alighanem őt is összedrótozzák a meccsre.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A Bayernnél már kacifántosabb a helyzet. A bajorok szintén rotáltak a bajnokságban, csakhogy csúnyán meg is égtek Stuttgartban, amivel elérték, hogy még az ezüstéremért is küzdeniük kelljen. Thomas Tuchelnek tehát a morált fel kell ráznia,ráadásul neki szakmai gondjai is vannak. Az első meccsen nagyokat hibázó Min-Jaet nagyon szeretné lecserélni De Ligt-re, de a holland játékára csak a meccs előtt derül(het) majd fény. Nincsen Coman, Sarr és Guerreiro sem és valószínű Dier sincs 100 százalékos állapotban.

[4446290] 2024-05-08 21:00:00 Real Madrid - Bayern Münchenx

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák gyakorlatilag tökéletesen árazták be a második mérkőzés szorzóit, így szinte lehetetlen fogást találni. Az Opta szuperszámítógépének szimulációja pontosan megegyezik az oddsok által jelentett esélyekkel, szóval bármennyire is adná magát a Real Madrid nyeretése, inkább óvatosabb tippel próbálunk előjönni. 

Megpróbáltunk egy 'háromszereplős' tippet összeállítani a fogadáskészítővel. A három elem mindegyike kis szorzóval bír, az így megkapott eredő pedig 1.75-ös szorzó lett. Ez első lehet nem valami magas, de véleményünk szerint a tipp erőssége minimum közepes.

A nyertes tippünkhöz az kell, hogy a Real Madrid ne kapjon ki a rendes játékidőben; a Bayern München elvégezzen legalább 3 szögletet; mindkét csapat beszedjen legalább egy sárgát.

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

{"headTitle":"Real Madrid - Bayern München ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real vagy X + Bayern szögletek 2.5 felett + Mindkét csapat kap lapot ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446290] 2024-05-08 21:00:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;