Bajnokok Ligája

Kapust is lapoztatunk! - tippek a Real-Bayernre

Marciniak aligha unatkozik majd a legendás BL-párharc visszavágóján.

Két mérkőzés maradt hátra a Bajnokok Ligája idei szezonjából, ellenfelét várja a Dortmund a londoni fináléban. A papírforma szerint ez a Real Madrid lehet, de a 22 faultot és 4 sárgát hozó odavágó után Madridban is kemény csata várhat a felekre. Lássuk, lehet-e kártyaparti a Bernabeúban!

Kedden a 2020-as, szerdán pedig a 2023-as BL-döntő bírója ragadja magához a sípot, Daniele Orsatót Szymon Marciniak követi a fókuszban. A lengyel sporttársnak ez lesz az ötödik találkozója idén, eddig 24 sárgát osztott ki, de ebből 3-at is az Atlético-Inter hosszabbításában.

Jó formában érkezik a 43 éves tar rigó, hiszen az utolsó bajnokiján 9, míg az utolsó nemzetközi kupameccsén 8 lapot osztott ki, így a személye adott ahhoz, hogy jöjjenek a lapok.

Noha az első mérkőzésen nem vártunk túl sok figyelmeztetést, a 4,5-es határ most már izgalmasabban cseng. Persze ha megint a góloké lesz a főszerep, akkor háttérbe szorulhatnak a szabálytalanságok, ezt pedig már láthattuk idén néhány Real-meccsen.

A tegnapi mérkőzéssel ellentétben, itt inkább az over felé nézelődünk, ráadásul 1-2 játékos lapra is benézünk.

Egyik kiszemeltünk Konrad Laimer, aki a 11 müncheni faultból 4-et is elvállalt, neki biztosan melós 90 perce lesz. A túloldalon Camavinga (@3.05) és Carvajal (@3.10) is jó ötlet, miként Vinícius Junior (@3.85) is mindig favorit egy kártyára, de mi most kockáztatunk és Lunin kapusnak adjuk a sárgát.

{"headTitle":"Real Madrid-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első büntetőlap: Bayern München","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Konrad Laimer lapot kap","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Andrij Lunin lapot kap","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446290] 2024-05-08 21:00:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;