Bajnokok Ligája

A PSG-t már kilőtte a rakéta, felkészül a Real?

A közkedvelt honi iroda nagyvonalú oddsszabását a madridiak továbbjutására hozta ki, mutatjuk az ajánlatot.

Szerdán a futball szerelmeseinek szeme Madridra szegeződik, ahol a közelmúltban felújított, legendás Santiago Bernabéu gyepén kerül megrendezésre az "európai El Clásicónak" is becézett Real Madrid-Bayern München összecsapás. Pár óra múlva tehát eldől, hogy június elsején kivel csaphat majd össze a finálét meglepő módon kettős győzelemmel kiharcoló Borussia Dortmund.

A találkozót már több anyagban is górcső alá vettük, most pedig a    egyik legjobb ajánlatára tekintünk ki.  A honi iroda Oddsrakétája kedden szépen kilőtte a PSG-t, persze idézőjelbe téve, hiszen a párizsiak továbbjutására - mellette BTS-sel karöltve - lehetett emelt oddson fogadni.

Ez a rakéta tehát már kilövés után a földbe állt, de szerdán újra próbálkozik a buki, most a Real-továbbjutás és mellette legalább 3 gólra fizet extrán, ez 2.37 helyett 3-szoros pénzt hozhat!

Őszintén szólva nehéz fogást találni ezen a tippötleten, teljesen reálisnak hangzik, sőt statisztikákkal is könnyen alátámasztható, így valamennyi érték biztosan szorult bele. Igen ám, csak a BL-ben, ahogy a párizsi elődöntő is bizonyította, bármi is megtörténhet...


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Real Madrid - Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid jut tovább és rendes játékidőben legalább 3 gól lesz - régi odds: 2.37","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<