Tenisz

Az a kifizetődő, ha Nadal ellen fogadunk?

 • Cesc18

Csütörtök kora délután egy fiatal belga ellen mutatkozik be Rafa Nadal Rómában.

Barcelona és Madrid után úgy tűnik, hogy az olasz fővárosban is vállalni tudja a játékot a salakkirály, ami kifejezetten biztató a Roland Garros előtt. 

Az elmúlt hetekben többé-kevésbé jól tudtam gyakorolni. Izgatott vagyok, hogy Rómában játszhatok, hiszen ez egy olyan torna, amely sok felejthetetlen pillanatot adott számomra. Három hete a Touron vagyok, ez lesz a harmadik tornám. Ilyen nagyon régen nem történt velem. Ez jó hír. 

- mondta Nadal, akinél hétről-hétre fejlődés mutatkozik. 

Barcelonában még nagyon nem volt az igazi a spanyol, majd 10 nappal később Madridban már legyőzte azt az Alex De Minaurt, akitől előtte kikapott. Több, mint három órás csatát is meg tudott nyerni Rafa, szóval a spanyol fővárosból pozitív dolgokkal távozhatott. 

Nyilván, még mindig nem arról a salakkirályról beszélhetünk, aki hosszú évekig dominálta a salakszezonokat és valószínűleg azt a Nadalt már soha nem többet nem is kapuk vissza. De még mindig nem olyan egyszerű legyőzni, főleg a rutintalan játékosok számára. 

Rómában Zizou Bergs mutathatja meg, hogy milyen fából faragták. A 24 éves belga bár nem tudta még a top 100-ba verekedni magát, de azért jól ismerhetjük, hiszen Challenger-szinten meghatározó játékos és néhány Grand Slam-torna főtábláján is feltűnt már a neve. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?
 

Nincs olyan nagy tenisz a belga kezében és ezek a salakos körülmények sem feltétlenül a legkedvesebbek számára, de azért csak megnyerte a két selejtezős meccsét, szóval biztosan motivált a folytatást illetően.

Nehéz megmondani, hogy mire lehet képes, hiszen nem nagyon volt még ilyen helyzetben, hogy egy ekkora legendával játszhat egy Masters-versenyen center pályáján. De azt is nehéz megmondani, hogy Nadaltól mit láthatunk. Tény, hogy Madridban egész jól elkapta a fonalat, ám összességében egy hullámvasúton utazik a salakkirály. 

Nem tudjuk mennyire tökös gyerek Bergs, mert nagyjából ezen múlik a mérkőzés szorossága. Ha el tudja engedni a kezét és nem görcsöl azon, hogy Nadal áll a másik oldalon, akkor kihozhat ebből egy overes ütközetet. 

Aprócska bizalmat szavazunk Bergsnek. Nadal utolsó év(eiben) valószínűleg már az lesz a kifizetődő, ha ellene megyünk...

{"headTitle":"Zizou Bergs - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-09 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bergs nyer","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<