Bajnokok Ligája

Le sem kell játszani az idei BL-döntőt, annyira egyértelműek az esélyek?

Ítéletet mondtak a fogadóirodák a 2024-es BL-döntőre.

Drámai elődöntők után kialakult a 2023/24-es szezonban a Dortmund-Real Madrid Bajnokok Ligája finálé. A Real Madrid a sírból hozta vissza a Bayern München elleni továbbjutást, míg a Dortmundnak is szüksége volt szerencsére, hiszen a PSG kis túlzással egykapuzott a visszavágón, mégsem tudott betalálni.

A két csapat 14-szer találkozott már a Bajnokok Ligájában, a németek háromszor, míg a spanyolok hatszor tudtak nyerni eddig, ötször nem jutottak dűlőre. Talán ez a leginkább kiegyenlített statisztikai mutató a múltból, hiszen minden másban óriási Real fölény figyelhető meg. A Dortmund 2013 után jutott el újfent a döntőig és a második sikerére hajt, míg a Real Madrid már 15-ödjére emelné magasba a trófeát.

Nehéz elképzelni, hogy a Real Madrid egy döntőben alulmaradjon, ugyanis a legutóbbi nyolc alkalommal ha bejutott a fináléba, meg is nyerte azt. Ez a Dortmund pedig nem tűnik az elmúlt évek legerősebb riválisának...

A bukmékerek nem is véletlenül álltak egyértelműen a Királyi Gárda mögé, 1.62-es nyitóoddson jött ki a Real Madrid győzelme, míg ahhoz, hogy magasba emeljék a spanyolok a serleget csak 1.30-as szorzón fogadhatunk.

A Dortmund sok mindenben nem bízhat, talán csak az örök közhelyben, azaz, hogy egy döntőben bármi megtörténhet...

{"headTitle":"Dortmund - Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro

 

[4446291] 2024-06-01 21:00:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;