Európa Liga

Igen nagy oddskülönbséggel fogadhatunk ezekre a tippekre a Tippmixprón

 • varin

Egy speciális piac szorzóit hasonlítottuk össze a nemzetközi bukik számaival.

3 elődöntős mérkőzés vár még ránk csütörtökön, kettő az Európa Ligában, egy pedig a Konferencia Ligában. Akad viszont egy speciális piac, amely mindhárom meccsen elérhető a   -n , méghozzá ugyanolyan szorzókkal. Lássuk, megéri-e a kapufákra fogadni!

{"headTitle":"Atalanta-Marseille, Leverkusen-Roma, Aston Villa-Olimpiakosz - Lesz kapufa?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"0.5 kapufát eltaláló kíséret felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0.5 kapufát eltaláló kíséret alatt","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az Atalanta-Marseille, a Leverkusen-Roma és az Olimpiakosz-Aston Villa meccseken is megegyeznek az oddspárok, vagyis ha lesz kapufa, pénzünk 1.88-szorosát nyerhetjük vissza, ha pedig nem, arra 1.73-as szorzót kapunk.

Nemhogy magyar, de még nemzetközi irodánál is a mai napig ritka ez a fogadási piac, így külön öröm számunkra, hogy a folyamatosan megújuló Tippmixprón ez elérhető.

Ami a három odavágót illeti, minden meccsen volt legalább egy kapufa vagy felső léc, így az over opció mindig nyert volna. Nehéz azonban belőni, mi is a reális szorzó erre a kimenetelre, de ha mondjuk a PSG-Dortmund meccsből indulunk ki, akkor eléggé alacsony 🤣🤣🤣

Összehasonlítva egy külföldi fogadóiroda szorzóival, nem kizárt, hogy a "kapufamentes" meccsekben van érték, legalábbis az oddsok alapján.

Amíg ugyanis a Tippmixprón a 0.5 kapufa alatt @1.73-as szorzókkal bír, addig ez a nemzetközi bukinál 1.55 és 1.60 között van.

Milyen gyakori egy kapufa?

Erre vonatkozó átfogó statisztikát sajnos nem találtunk. De a Premier League részletes számokkal bír, így ebből kiindulhatunk. Az elmúlt években átlagosan 0,69, 0,71 és 0,64 kapufa jutott egy mérkőzésre, ami ugye azt jelenti, hogy körülbelül minden második meccsre juthatott egy kapufa - számolva, hogy egy meccsen több ilyen lövés is lehetett.

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<