Darts

Nyolcszorozhatunk ezzel a három tippel Leedsben

 • Cesc18

Jön a Premier League alapszakaszának utolsó előtti fordulója, amelynek Leeds városa ad otthont.

Négy játékosnak már nincs miért izgulnia, Luke Littler és Luke Humphries ugyanis biztosan ott lesz a londoni rájátszásban, míg Gerwyn Price-nak és Peter Wrightnak erre már a matematikai esélye sincs meg. A hátralévő két est legnagyobb izgalmait tehát a harmadik és hatodik helyek közötti csaták adják majd. 

Leedsben a show-t egy világbajnoki párharc nyitja, méghozzá Michael van Gerwen és Gerwyn Price (?) főszereplésével. Kérdőjel azért került a walesi neve után, mert egy hete hátsérülés miatt nem vállalta a játékot Aberdeenben. Ez az ingyen két pont most elég jól jönne a hollandnak, aki fordulók óta a vonal környékén táncol, de valószínűleg azt már közölték volna, ha Gezzy újabb estét kényszerül kihagyni. Az más kérdés, hogy mennyire lesz motivált Price...

Érdekes egyébként, hogy közel 50-50-re hozták ki a szorzókat, ami elsősorban Van Gerwen formájának szólhat, aki a hét elején elutazott Németországba a két PC-fordulóra, de mindkét versenyen az első (!) meccsén kikapott.

Egy középszerű darts nem biztos, hogy elég lesz Price ellen. 

Az est második ütközete a legkevésbé izgalmas, hiszen az éllovas Luke Littler az utolsó Peter Wrighttal néz majd farkasszemet. A skót múlt héten nagyon szeretett volna hazai közönség előtt valami nagyot alkotni, de ott sem jött össze neki, így a motiváció már nála is erősen megkérdőjelezhető. Littler viszont lendületben van, az elmúlt hat fordulóból négyet megnyert és magabiztosan vezeti a tabellát. 

A tábla alsó felén négy angol indul harcba, tehát egy hazai döntős biztosan lesz Leedsben. Luke Humphries nagyon reménykedik, hogy újra győztes estéje lesz, hiszen az elmúlt hat fordulóban ez nem jött össze neki. Most sok szurkolója ott lesz a lelátón, ez egy kedves helyszín a világelsőnek, aki egyébként új bevonuló dallal lép majd színpadra. Humphries ellenfele az a Rob Cross lesz, akinek matematikai esélye még van a rájátszásra, de ehhez mindenféleképpen nyernie kellene már egy fordulót. 

A két világbajnok angol múlt héten is megmérkőzött egymással, akkor Cross 6-5-re nyert és ezzel idei négyből harmadik győzelmét jegyezte honfitársa ellen.

Valószínűleg ez sem lesz egy kevésbé szoros meccsük.

A negyeddöntők sorát Nathan Aspinall és Michael Smith csörtéje zárja, ami egyértelműen a legnagyobb téttel bíró mérkőzése lesz a fordulónak, hiszen a két játékost három pont választja el egymástól a tabellán. Amennyiben Aspinall nyer, akkor nyugodtan utazhat majd egy hét múlva Sheffieldbe, amennyiben viszont Smith nyer, akkor még a helycsere sem kizárt az est végére. 

Ez az idegek harca lesz és megjósolhatatlan, hogy melyikük bírja majd jobban. 

{"headTitle":"Premier League, 15. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-09 20:00","footerTitle":"7,77","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Littler 180-ak 3.5 felett","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Humphries - Cross legek száma 9.5 felett","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Aspinall - Smith legek száma 9.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<