Konferencia Liga

Ezzel nyernénk az Olimpiakosz-Aston Villa KL-visszavágón

Meglepetésre a görögök kétgólos előnyből várják az Aston Villa elleni KL-elődöntő visszavágót.

Csütörtökön fény derül a Konferencia Liga idei kiírásának másik döntősére is, ugyanis ekkor rendezik az Olimpiakosz-Aston Villa elődöntő visszavágóját. A második ütközetnek, még akkor is, ha a görögök 4-2-re nyertek egy hete Birminghamben, az angolok az esélyesei, ugyanis sikerükre átlagosan szűk 2.10-szeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

Csapathírek

A két együttes egy hete feszült egymásnak, s fordított pályaválasztás mellett igen komoly meglepetésre az Olimpiakosz 4-2-re tudott nyerni. Méghozzá úgy, hogy a görögök a 29. percben már 2-0-ra vezettek, de az angolok az 52. minutumra egalizálni tudtak. Ám ettől a vendégek nem estek össze, sőt, 15 perccel később már újfent két góllal mentek, ami a végén majdnem egyre olvadta, de Douglas Luiz kihagyta a Villa számára megítélt büntetőt. Az első meccs hőse egyébként El Kaabi volt, az Olimpiakosz marokkói támadója, aki mesterhármast (!) szerzett.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azon találkozó előtt egyébként az Aston Villa 2-2-t játszott a Chelsea-vel, méghozzá úgy, hogy 2-0-ra is vezetett, majd hétvégén, a görögök elleni zakót követően 1-0-ra égett meg Brightonban. Gödörben vannak tehát az angolok, óriási mázlijuk, hogy a Premier League-ben a Tottenham zsinórban negyedik vereségét szenvedte el vasárnap, így a negyedik helyért folytatott csatában jobban állnak, mint a londoniak.

[4446452] 2024-05-09 21:00:00 Olympiacos - Aston Villax

Az Olimpiakosz ugyanakkor jó passzban várta már az odavágót is, amelyet ugye meglepetésre két góllal behúzott. A hétvégén pedig rápihenhetett a második meccsre, ugyanis nem rendeztek fordulót Görögországban, vagyis minden esélye megvan arra, hogy bejusson az athéni fináléba.

Az odavágót a Villánál Buendía, Kamara, Martínez, Mings, Moreno, Ramsey és Tielemans hagyta ki, míg a görögöknél Fadiga, Leidner, Maszurasz és Ntoi nem szerepelt. A második találkozón várhatók visszatérések a múltkori kimaradók közül, például az Olimpiakosznál Maszurasz és Ntoi ezúttal biztosan játékra jelentkezik, akik eltiltás miatt nem léptek pályára az odavágón.

Mire érdemes fogadni?

A 4-2-es előny birtokában nem vitás, hogy a hazaiak várják sokkal jobb passzból a találkozót, ugyanakkor mivel már nem számítanak az idegenben lőtt gólok, így a Villának már a 2-0-s siker is elég lenne a hosszabbítás kiharcolásához.

Látva az odavágót, amihez ha hozzátesszük, hogy az angoloknak támadniuk kell csütörtökön (ugye minimum két lőtt gól szükséges tőlük, ha akarnak még valamit a sorozattól), nem volnánk meglepődve, ha ezúttal is kiszakadna a felek ütközetén az a bizonyos gólzsák. Vagyis simán benne van a pakliban ismét egy soktalálatos meccs, mindezek tükrében pedig egy jól fizető, ugyanakkor biztonsági tippet néztünk ki a találkozóra.

Ami nem más, minthogy több, mint három gólra fogadunk, de mindezt az ázsiai piacon tesszük meg, vagyis tippünk csak az esetben veszít, ha nulla, egy vagy maximum két gól születik a találkozón.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 3 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446452] 2024-05-09 21:00:00 Olympiacos - Aston Villax;