Serie A

Jöhetnek a bombameglepetések? - így áll a kiesés elleni küzdelem

 • varin

Még hat csapat is kieshet a Serie A-ból, de nem biztos, hogy a kiesőkre van értelme fogadnunk.

Talán az összes topligát átnézve is kijelenthetjük, az 2023/24-es futballidény egyik legizgalmasabb kérdése, hogy melyik csapatok esnek ki a Serie A-ból. Hat csapat áll 5 ponton belül, kettő pedig kiesik, úgyhogy érdemes kivesézni az előttünk álló meccseket.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki a Serie -ból?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sassuolo","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Empoli","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Frosinone","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Cagliari","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Verona","odds":"50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Finoman szólva is belehúztak a kicsik az előző körben, hiszen a már kiesett Salernitanát leszámítva egyik gárda sem kapott ki. A hét döntetlent hozó forduló nagy nyertese a Verona, amely 2 pontot tudott verni a riválisokra, az 50-szeres szorzó pedig jelzi, a Hellasszal már nem kell számolni különösebben - így marad 5 csapat.

Innen viszont bármi is megtörténhet... Rendeznek még például Udinese-Empoli, Sassuolo-Cagliari és Frosinone-Udinese mérkőzéseket is, ezek alapjaiban határozhatják meg a végelszámolást.

Legyünk őszinték, az is fontos faktor lehet, hogy melyik tét nélkül játszó topcsapat ereszt le egy kicsit, a Sassuolo-Inter például minimum érdekes volt, a milánóiak pedig most a Frosinone vendégei lesznek. A hazai siker itt közel 5-szörös pénzt fizet, talán megér egy misét...

 

Erős tippünk ugyan nincs, de amiről most meg vagyunk győződve, hogy a Sassuolo 1.25-ös szorzója hülyeség. Előbb a tét nélkül játszó Genoához látogatnak, majd fogadják a Cagliarit, ha pedig jó szériát kapnak el ebből lehet 6 pont is.

Szintén érdekes meccs lehet a Lecce-Udinese. A hazaiak bennmaradása már biztos, így nem csoda, hogy Leccében is közel egál szorzókat kapunk, egy olyan Udinére, amely ebben a naptári évben 2 meccset tudott megnyerni.

Amire jó ötlet lehet figyelni

A   -n  nem csak a 36. fordulóra fogadhatunk, de fent vannak már a 37. kör meccsei is, így valószínűleg fenn is maradnak a forduló közben is. Ha például a Cagliari matematikailag is bebiztosítja a bennmaradását már ezen a héten, akkor a Sassuolo pályáján aligha hoznak majd pontokat, de a Monza-Frosinone meccs is lehet érdekes, ha a vendégeknek kellenek még a pontok.

Figyeljünk tehát nagyon a hétvégi eredményekre, hiszen könnyen elképzelhető, hogy egy hétre előre lesz majd érdemes fogadásainkat megkötni.

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<