Sportfogadás

5-ből 4-szer jött ez a tipp, amit 2.50-es szorzóért lehet rakni

Csúcsrangadót rendeznek a hoki-vb nyitónapján, a svéd-amerikai csatán pedig Oddsrakétás szorzót fogadhatunk.

Pénteken elrajtol a Csehországban megrendezésre kerülő, 26. jégkorong-világbajnokság, a nyitónapon pedig rögtön egy igazi csemegét láthatunk, hiszen Svédország az Amerikai Egyesült Államokkal csap össze. A fogadóirodák számai alapján gyakorlatilag teljesen kétesélyes a találkozó, hiszen mindkét válogatott sikere közel azonos szorzót fizet. 

A nyitómeccsek egy ilyen sajátossága, hogy meglehetősen nehezen fogadható, hiszen nem tudni milyen állapotban és napi formában kezdik meg a tornát a csapatok. Éppen ezért lehet érdemes megfontolni a Tippmixpro Oddsrakétáját, hiszen ebben az opcióban nem a győztesre, hanem a gólokra fogadhatunk. 

 

A rendes játékidőben az 5.5 gól feletti fogadás 2.02-es szorzót fizetne alapból, de az Oddsrakétával ez 2.50-ért fogadható. 

 

A két válogatott természetesen 'régi ismerőse' egymásnak, hiszen rendszeresen megmérkőznek a világbajnokságokon. 2011 óta eltelt 13 évben a svéd és az amerikai válogatott öt alkalommal futott össze a vb-ken, és ezen alkalmak közül négyszer több mint 6 gólt ütöttek a csapatok. 

A statisztika alapján tehát jó esély van rá, hogy az Oddsrakétás fogadás nyerővé váljon.

 

Te bevállalnád ezt a fogadást? 

{"headTitle":"🏒 Svédország - USA 🏒","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"ODDSRAKÉTA - 🚀A rendes játékidőben legalább 6 gól lesz","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro