Premier League

Ezt néztük ki a Manchester City kötelezőjére

  • Tomihmv

Zsinórban 16. (!) sikerére készül a Manchester City a Fulham ellen.

Az utolsó előtti, vagyis a 37. fordulót tartják az előttünk álló napokban a Premier League-ben, a nyitótalálkozó pedig a Craven Cottage-on kerül megrendezésre, ahol a Fulham a Manchester City együttesét fogadja. A bukmékereknél a vendégcsapat a mérkőzés toronymagas esélyese, háromesélyben az 1.25-szörös szorzót sem éri el ugyanis a "V" opció...

Csapathírek

Igaz, ezen nem kell meglepődni, hiszen a hazaiak nincsenek jó passzban. A West Ham elleni 2-0-s sikert követően immáron három bajnoki óta nyeretlenek. A Liverpooltól 3-1-re kaptak ki otthoni környezetükben, majd a Crystal Palace ellen 1-1-es, míg egy hete a Brentford ellen 0-0-s döntetlent játszottak.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ettől függetlenül őrzik 13. pozíciójukat, igaz, a 14. Crystal Palace csak egy egységgel van mögöttük, viszont a 12. helyezett Wolves pedig mindössze két pontot ver rájuk.

A hírek szerin túl sok kimaradóval Marco Silva menedzsernek nem kell számolnia, elméletileg maximum Reed szolgálataira nem számíthat a portugál szombaton.

[4193894] 2024-05-11 13:30:00 Fulham - Manchester Cityx

Ami a vendégeket illeti, a manchesteriek viszont jó passzban vannak. A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája kiesést követően 1-0-ra múlták felül a Chelsea-t az FA Kupában, s jutottak a sorozat döntőjébe, míg a PL-ben nem tudnak hibázni mostanság. Brightonban 4-0-ra, Nottinghamben 2-0-ra nyertek, míg a Wolves csapatát 5-1-gyel küldték haza az elmúlt hétvégén.

A sikerek ellenére ugyanakkor még mindig a második helyen állnak a táblázaton, s egy pont a lemaradásuk az Arsenallal szemben. Igaz, eggyel kevesebb mérkőzést vívtak meg eddig, mint az Ágyúsok, amit majd kedden pótolnak be, méghozzá a Tottenham otthonában.

A jó forma mellett jó hír a City szimpatizánsainak számára, hogy Guardiolának a hétvégén nem lesz hiányzója, ugyanis se eltiltottja, se sérültje sincs.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban szeptember elején csaptak össze, akkor a Manchester City roppant magabiztos sikert aratott az Etihadben, ugyanis 5-1-re tudott nyerni, ami egyébként zsinórban a 15. (!) manchesteri siker volt a felek párharcában.

Az előjelek alapján tehát nagyon úgy fest, hogy sorozatban 16. (!) győzelmüket arathatják Guardioláék a londoniak felett, ráadásul győzelmi kényszerben is lépnek pályára a vendégek. Avagy nem volna meglepő, ha totális vendégdominanciát hozna a találkozó, így pedig egy fogadáskészítős tippel rukkolunk ki a meccsre. A manchesteriek sikere mellett megjátsszuk, hogy a City végez el több szögletet, valamint, hogy a gólok sem maradnak el, amelyből legalább háromra fogadunk, méghozzá közel kétszeres szorzóért cserébe.

{"headTitle":"Fulham - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Manchester City nyer + Manchester City végez el több szögletet + Több, mint 2,5 gól","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193894] 2024-05-11 13:30:00 Fulham - Manchester Cityx;