Tenisz

Két meccsel dupláznánk pénteken

 • Cesc18

Pénteken már bemutatkoznak a kiemeltek Rómban, mi pedig két salakspecialistára fogadunk.

Pénteken megkezdődnek a második körös küzdelmek Rómában, pályára lép többek között a hatszoros bajnok Novak Djokovics, ám ennek a cikknek most nem a 36 éves legenda lesz a főszereplője.

Két olyan találkozót veszünk ugyanis ki a kínálatból, amelyeken nem várunk meglepetést, a papírformákkal pedig éppen megduplázhatjuk a tétünket. 

Az egyik ilyen meccs Miomir Kecmanovic és Casper Ruud összecsapása lesz, akik két hete Madridban ugyancsak randevúztak. A spanyol fővárosban a szerb nem kezdte rosszul a találkozót, de aztán szépen kinyílt az olló köztük és a norvég magabiztosan nyert két játszmában. Ezzel a folytatódott a sorminta, hiszen azt megelőzően, Estorilban és még 2019-ben a római selejtezőben szintén 2-0-ra nyert Ruud. 

Ezek voltak eddig a salakos mérkőzéseik, amely borítás egyértelműen a norvégnak kedvez. A korábbi kétszeres Garros-döntős a szemcsésen a legerősebb, ugyanez Kecmanovicról viszont már messze nem mondható el. 

Jól ismerik egymást és nem gondoljuk, hogy a szerb újat tudna mutatni, amivel meglephetné azt a Ruudot, aki az elmúlt három római versenyén kivétel nélkül ott volt a legjobb négy között. Újabb 2-0-s sikert várunk az ötödik kiemelttől. 

Ruud győzelmét Francesco Cerundolo továbbjutásával kombináljuk. Ugyan az argentin nem kezdte annyira jól ezt az évet, de Madridban egyértelműen életjeleket mutatott és ha ezt a formáját átmenti Rómába, illetve majd a Garrosra, akkor szépen megmentheti a salakszezonját. 

Cerundolo pénteki ellenfele az a Matteo Gigante lesz, aki élvezheti majd a hazai közönség támogatását, ugyanakkor ezen a szintén még nagyon rutintalannak számít, így nehéz lesz egy nála jóval tapasztaltabb és jobb salakost legyőznie. 

Benne van a pakliban, hogy az argentin két szettben nem tudja igazolni a papírformát, de akkora potenciált nem érzünk a 22 éves olaszban, hogy meglepetést okozzon. 

{"headTitle":"ATP Róma, pénteki játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-10 15:30","footerTitle":"1.99","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ruud 2-0","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Cerundolo nyer","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<