Darts

Littler és Aspinall meccsével nyernénk

 • Cesc18

A két Premier League-sztár egyaránt érdekelt lesz a Baltic Sea Darts Open pénteki játéknapján.

A hétvégén újra Németországban, ezúttal Kiel városában vizitál a profi darts-mezőny krémje, avagy jön a szezon hatodik European Tour-versenye. Egy-két sztárt leszámítva mindenki színpadra lép, aki számít, ráadásul már a második körben olyan pikáns randevúnak lehetünk szemtanúi, mint Michael van Gerwen és Luke Littler találkozója. 

Na jó, ne könyveljük el előre, hogy a holland és az angol megmérkőzik egymással, hiszen Littlerre pénteken vár egy megmérettetés Wessel Nijman ellen, de az biztos, hogy a holland továbbjutása a szezon egyik nagy meglepetése lenne. 

Persze a Premier League klasszisainak soha nem egyszerű a helyzete ezekkel a versenyekkel, hiszen Littler is csütörtök este még Leedsben játszott, így gyakorlatilag egy napja maradt az utazásra. De a fiatal angolnak eddig ezzel nem volt nagy problémája a szezonban, általában elég gyorsan felvette a ritmust az új helyszínen. 

Fogadás szempontjából amiben lehet érték azok a 180-ak, ugyanis Nijman ebben általában elég szépen teljesít, Littlert pedig nem nagyon kell bemutatni. A holland két hete Grazban 20 leg alatt dobott 10-et, ami elég komoly teljesítmény. Ha ezt folytatni tudja Nijman, akkor szép kis tűzijátékot hozhat ez a meccs. 

Littler mellett a pénteki játéknap másik Pl-sztárja Nathan Aspinall lesz, aki viszont rendesen belehúzott a sorsolásba, hiszen azt a Ritchie Edhouse-t kapta, aki áprilisban elkapta a fonalat és olyan dartsosok ellen borította a papírformát, mint Michael Smith, Rob Cross, James Wade és Dirk van Duijvenbode. 

Aspinall ráadásul nem a legjobb szájízzel ülhetett fel a Németországba tartó járatra, hiszen csütörtök este kikapott Smith-től és ezzel jövő héten egy ki-ki meccs vár rá a rájátszásért a Premier League-ben. 

Amíg Littler elég jól reagál ezekre a PL-esték utáni játéknapokra, addig Aspinall eléggé szenved, hiszen idén két ilyen meccse volt, az egyiket Bates ellen éppen lehozta 6-5-tel, a másikat Veenstra ellen 88-as átlaggal viszont simán elveszítette.

Nem kérdés, hogy az érték az utóbbi időben nagyon veszélyes Edhouse oldalán kacsingat. 

{"headTitle":"European Tour","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-10 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Littler - Nijman: 180-ak 6.5 felett","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Edhouse nyer","odds":"2.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<