NB I

Közel két egésszel magasabb oddson fogadhatsz erre a Diósgyőr-Fradin!

A Tippmixpro szombati Oddsrakétájában a Diósgyőr-Ferencváros bajnokira fogadhatunk extra magas szorzón!

Szombaton a Diósgyőr-Ferencváros meccsel zárul az NB I 32. fordulójának szombati etapja, amely ütközetnek a fővárosiak az esélyesei. A találkozónak nincs különösebben tétje, hiszen a vendégek már megnyerték a bajnokságot, míg a hazaiak bennmaradtak.

Ugyanakkor a     kínálatát  böngészve rálelhetünk a találkozóval kapcsolatosan egy igen csak megemelt szorzóra, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül!

A honi iroda méltán híres Oddsrakétáját az FTC győzelmére + több, mint 3,5 gólra hozta ki ugyanis brutálisan megemelt szorzón!

Ezt az opciót 3.55-szörös odds helyett, így 5.50-ért lehet megfogadni, ez pedig azt jelenti, hogy

Amiben azért van potenciál, még akkor is, ha idén hiába nyerte meg a felek mindhárom egymás ellenijét a Ferencváros, a legalább négy gól elmaradt (kétszer 2-1-re, egyszer pedig 2-0-ra győztek a zöld-fehérek a miskolciak ellen). Ugyanakkor mivel nincs tét, a Fradinak viszont ez lesz a főpróbája a szerdai, Magyar Kupa döntőre, így benne lehet a pakliban egy adok-kapok a találkozón, amely végül vendégsikerrel zárul. Azt pedig csak mellékesen tesszük hozzá, hogy a hogy a hazaiak legutóbb 7-0-ra (!!!) kaptak ki Újpesten...


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Diósgyőr - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"FTC nyer + gólszám több, mint 3,5 - régi odds: 3.55","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<


[4206707] 2024-05-11 19:30:00 Diósgyőr - Ferencvárosx;