La Liga

Elég sok minden kell ehhez az 1.85-ös szorzóhoz a Real meccsén

A Granada csak akkor maradhat bent, ha megveri a bajnokot, de még akkor sem csak a saját kezében van a sorsa.

Bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe a Real Madrid a héten, így a spanyol bajnoki cím után a másik nagyon fontos serleget is megszerezheti a szurkolói legnagyobb örömére. Carlo Ancelotti csapatának most van három hete rendezni a sorokat, ugyanakkor eléggé valószínűtlen, hogy a szezonból hátralévő meccseket 'dobná' a királyi gárda, hiszen a formát fent kell tartani június elsejéig. 

tippmixpro

Erre enged következtetni az a hír is, amely a Real Madrid sportszerűségét mutatja. A spanyol szövetség ugyanis értesítette a klubot, hogy a hétvégi Granada elleni bajnokin hajlandó lenne átadni a bajnoki elsőségért járó érmeket és a kupát a csapatnak, csakhogy mivel a Granada minden bizonnyal ezen a találkozón int búcsút a La Ligának, a Real Madrid inkább visszautasította a lehetőséget, mondván nem lenne illendő a Granadával szemben, ha ott ünnepelnék az aranyat. 

 

Csapathírek 

Hogy erre a meccsre a Real Madrid milyen felállást választ, azt most nehéz megmondani. Ancelotti szokásához híven nem sokat árult el a sajtónak erről, a meccskerete pedig meglehetősen erős. Az olasz mester azt azért elmondta, hogy a kapuban Courtois áll majd, a védelemben játszani fog Militao, míg Rüdiger és Nacho nem, ahogy a sérült Tchouameni sem. 

Bellinghamnek kisebb gyomorrontása volt, de már jól van, pályára is léphet, de ezekre a kérdésekre majd csak közvetlen a meccs előtt kapunk válaszokat. 

A Granada valószínűleg szombat este kiesik az élvonalból. Ugyan a csapatnak matematikai esélye még van a bent maradásra, de ehhez mindenképpen nyernie kell a Real ellen és az is kell, hogy a Mallorca ne szerezzen pontot. Ennek megfelelően élet-halál meccset játszik majd a kiscsapat. 

[4205687] 2024-05-11 18:30:00 Granada - Real Madridx

 

Mire érdemes fogadni? 

A bevezetőben taglalt kérdések miatt meglehetősen nehéz erre a találkozóra fogadni, kellenének a pontos összeállítások. Emiatt nem is voltunk könnyű helyzetben, így némileg kényszerből egy bebiztosított fogadáskészítővel próbálkoztunk. 

A négy választásból álló szeló eredő szorzója 1.85, és a következő tippeknek kell jönnie hozzá: ne legyen csak maximum 5 kártya, ne legyen 0-0 és ne legyen 6-nál több gólt, a Real Madrid rúgjon egyet a második félidőben és lehetőleg legalább két szögletet is végezzen el. 

 

{"headTitle":"Granada - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok 5.5 alatt + Gólok 1-5 között + 2. félidő 0.5 gól felett + Real szögletek 1.5 felett (2. félidő)","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205687] 2024-05-11 18:30:00 Granada - Real Madridx;