Tenisz

Izgalmas oddsmozgás Nadal meccsén

 • Cesc18

Hosszúra nyúlhat Hubert Hurkacz és Rafael Nadal első randevúja.

A vártnál talán korábban, 13 óra magasságában már pályára szólítják Rafa Nadalt a római tenisztorna szombati játéknapján, igaz, ennek csak örülhet a 10-szeres bajnok, hiszen szép napsütésben teniszezhet, ami mindig is kedvezett a játékának. 

Mivel Nadal nincs a kiemeltek között, így már az első körben érdekelt volt és a vártnál egy kicsit nehezebben, szetthátrányból fordítva nyert a selejtezős Zizou Bergs ellen. De alapvetően jó kis győzelem volt az a salakkirálytól, annak ellenére, hogy közel három órát töltött a pályán. Úgy tűnik azonban, hogy Rómában már nem szeretne óvatoskodni és egy sebességi fokot feljebb kapcsol. 

Nincs mese, innentől kezdve 100%-on kell játszanom, és ki kell zárnom a játékomból az újabb sérülés veszélye miatt érzett félelmet. Alapvetően szükségem lenne még némi időre, hogy a műtött csípőm hozzászokjon a terheléshez, de időm egyáltalán nincs.

- nyilatkozta a korábbi világelső Bergs legyőzését követően, majd hozzátette, hogy ez kockázattal, de ha valami balul sül el, akkor azt el kell fogadnia. 

Ez nem túl jó ómen Hubert Hurkacz számára, aki pályafutása során első alkalommal mérkőzik majd meg a spanyol legendával. 

Kezdetben a fogadóirodák a hetedik kiemelt lengyelt favorizálták, 1.60 körüli szorzóval nyitott Hurkacz, ám Nadal nyilatkozata elkezdte megmozgatni a fogadók fantáziáját és mostanra 2.30-ról 1.84-re esett a szorzója

A lengyel soha nem tartozott a legügyesebb salakosok közé, noha idén a salakszezont Estorilban tornagyőzelemmel kezdte, de azért az ottani mezőny nem volt a legacélosabb. Rómában kifejezetten gyenge mérleggel áll, az elmúlt három évben meccset sem nyert, tavaly 4.00-es szorzóval borították ellene a papírformát...
 

Mire fogadjunk?


Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a nem visszafogott Nadal. Hurkacz annak ellenére, hogy nem salakos, azért ezen a borításon sem egyszerű ellenfél, kellően szívós ahhoz, hogy bárki dolgát megnehezítse. 

Egyszerűen nem mernénk ebben a párharcban győztesre fogadni, afelől viszont nincs kétségünk, hogy egy nagyon jó és izgalmas meccset látunk majd, amely könnyedén elmehet döntő szettig. 

Szett vagy játék over helyett azonban a perc overt választjuk, amelyet éppen két óránál húztak meg a bukik. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mérkőzés időtartama 120.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<