Premier League

Ezzel dupláznánk a Chelsea bajnokiján

  • Tomihmv

Az európai kupaindulásért küzdő Chelsea a kiesés ellen menekülő Nottingham otthonában vizitál.

Szombaton a napi zárómeccs a Premier League 37. fordulójában a Nottingham-Chelsea lesz, amely ütközetnek a vendégek az esélyesei. A fogadóirodák ugyanis a londoniak sikerére átlagosan bő kétszeres szorzót kínálnak.

Csapathírek

Négymeccses nyeretlenségi sorozatot követően tudott egy héttel ezelőtt nyerni újfent a Nottingham. A piros-fehérek a Tottenham (1-3), az Everton (0-2), a Manchester City (0-2) elleni vereségeket, valamint a Wolves (2-2) elleni ikszet követően győztek 3-1-re a Sheffield United otthonában.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azon sikernek köszönhetően pedig ugyan maradtak a 17. pozícióban a táblázaton, de három pontot vertek a 18., már kieső helyen lévő Lutonra, s ötöt a 19. Burnleyre két körrel a zárás előtt. Arról nem is beszélve, hogy perpillanat 11-gyel és 17-tel jobb a gólarányuk, mint az előbb említett két együttesé, ami ugye azonos pontszám esetén rangsorol.

Avagy, ha Chelsea vagy a Burnley elleni meccsüket behúzzák, akkor biztosan bennmaradnak az PL-ben. Az első csatában a hírek szerint egyedül csak Williams nem segíthet Nuno Espírito Santo mesternek sérülés miatt.

[4193897] 2024-05-11 18:30:00 Nottingham Forest - Chelseax

A vendégek jó passzban utazhatnak a City Groundra, ugyanis az utolsó három bajnokijukon nem találtak legyőzőre, vagyis kiheverték a korábbi pofonokat. Az Aston Villa ellen úgy szereztek idegenben egy pontot, hogy a birminghamiek 2-0-ra is vezettek (végül 2-2-vel zártak a felek), majd 2-0-val küldték haza a Tottenham együttesét, s 5-0-s pofonban részesítették másik városi riválisukat, a West Ham alakulatát.

Mindezeknek köszönhetően a Chelsea a hétvége előtt a hetedik helyet foglalta el, igaz, a nyolcadik Manchester Unitednek is 54 pontja volt. A hatodik Newcastle alakulatától ugyanakkor mindössze két egységre volt lemaradva, az ötödik Tottenhamtől hatra. S ami közös ezen négy együttesben, hogy még egyaránt három mérkőzésük van hátra, melyek közül a Kékeknek a legkönnyebb a sorsolásuk, ráadásul a Szarkák és a Vörös Ördögök még találkoznak egymással.

Vagyis Pochettinóék akár a hatodik helyet is megcsíphetik a végelszámoláskor, amire pár héttel korábban sokan egy lyukas garast sem adtak volna. Ami viszont biztos, hogy az argentin menedzser Chilwell, Chukwuemeka, Enzo Fernández, Fofana, Reece James, Lavia, Robert Sánchez és Ugochukwu játékával sem számolhat szombaton.

Mire érdemes fogadni?

A felek szeptember eleji meccsét meglepetésre a Nottingham 1-0-ra nyerte meg a Stamford Bridge-en, avagy immáron zsinórban három ütközet óta nem tudott győzni a Chelsea a Forest ellen (tavaly a City Groundon 1-1-et, míg Londonban 2-2-t hoztak össze a felek).

Az előjelek alapján a Kékek vannak jobb passzban, a minőség is a vendégek oldalán van, ugyanakkor a hazaiak számára is bőven van tét, így háromesélyben nem vennénk ki a vendégeket. Kétesélyben viszont igen (Chelsea +0,5), ami viszont nem fizet sokat, így fogadáskészítővel még arra is fogadunk, hogy legalább három találat születik a találkozón, ami figyelembe véve főként a vendégek mostani teljesítményét, egyáltalán nem volna meglepő.

{"headTitle":"Nottingham - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Chelsea +0,5 + Több, mint 2,5 gól","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193897] 2024-05-11 18:30:00 Nottingham Forest - Chelseax;