NB I

Jöhet egy újabb 7 gólos őrület? - tippek a ZTE-Paksra

  • varin

Hihetetlen gólfesztivál kíséri ennek a két csapatnak a meccseit, és most is minden adott ehhez.

Az elmúlt évek leginkább gólgazdag mérkőzésének harmadik felvonását rendezik meg szombaton délután Zalaegerszegen. A ZTE Arénába a Paks látogat, márpedig idén mindkétszer vendégsiker született, 2-5-ös és 3-4-es formátumban. Ha ezúttal is 7 gól lesz... No, de menjünk szép sorban.

[4206714] 2024-05-11 17:30:00 Zalaegerszeg - Paksi SEx;15

A hazaiak számára az utolsó bajnoki előtt már nincs igazán tét. Szépen mutatna viszont Márton Gábor önéletrajzában, ha sikerülne a felsőházba vezetnie a kék-fehéreket, ez pedig egyáltalán nem elérhetetlen. Az utolsó hat bajnokijából négyet is megnyerő egerszegiek formája egészen parádés, ha pedig a Fradi nem viszi be a harmadik találatot a hosszabbítás perceiben, a széria még tökéletesebb lenne.

De ok nincs a csüggedésre, a nyugodt tavasz felszabadult mérkőzéseket hozhat, ebből pedig lehet gólgála.

Hogyan áll fel a Paks?

A Zetén tehát aligha múlik majd a könnyed futball, az viszont egy nagy kérdés, hogy mit akar a Paks, hiszen 96 órával a zalaegerszegi meccs lefújása után már a Puskás Stadionban kellene a kupát elhódítania. A tolnai csapat ugyan hajt még az ezüstéremért és az ezzel járó fix Európa Liga-indulásért, ehhez viszont kellene az, hogy a Debrecenbe látogató Vidi nem ér el jobb eredményt, mint a zöld-fehérek. A fehérváriak viszont a Paks után játszanak, vagyis nemigen lehet taktikázni, bár a fehérváriak azért Debrecenben kevéssé valószínű, hogy nyernek.

A kupadöntő viszont árnyékot vethet a kezdőcsapatra, amelyből Bognár kihagyhatja a legfontosabb láncszemeit. Kecskeméten még nem volt túl nagy rotálás, de például Haraszti Zsolt eltiltás miatt biztosan kihagyja a zalaegerszegi meccset, de mi élünk a gyanúval, hogy mondjuk Könyves sem kezd majd.

A két csapat utolsó 12 meccséből 8-szor jött a legalább 4 gól, ezeken a találkozókon pedig átlagosan 4,5 találatot láthattak a szurkolók.

Noha a mostani nem az elmúlt évek "bognáros" paksi csapata, azért könnyen lehet, hogy itt is a gólokra lesz érdemes fogadni.

Vérmérséklettől függően benézhetünk néhány gigantikus szorzóra, mi nem lepődnénk meg egy 3-3-as vagy 4-4-es végeredményen sem, míg a legalább 7 gólra 18-szoros szorzóval tehetnénk pénzt.

{"headTitle":"ZTE-Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,0 gól felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Döntetlen + 4,5 gól felett","odds":"31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"6,5 gól felett","odds":"18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206714] 2024-05-11 17:30:00 Zalaegerszeg - Paksi SEx;