Darts

20-szorozhatunk ezzel a bátor tippel

 • Cesc18

Vasárnap este bajnokot avatnak Kielben, de a végső győztesnek még négy meccset kell nyernie.

Érdekes végjáték elé nézünk a Baltic Sea Darts Openen, hiszen a Premier League-sztárok közül már pénteken búcsúzott Luke Littler és Nathan Aspinall, míg szombaton kiesett Peter Wright és a címvédő Dave Chisnall, két világbajnok, Michael Smith és Gerwyn Price pedig el sem utaztak Németországba. 

Ami különlegessé teszi az utolsó játéknapot, az a sorsolás, ugyanis a végső győzelem két favoritja, Luke Humphries és Michael van Gerwen már a negyeddöntőben randevúzhat. 

Mindketten nagyon meggyőzően kezdték a tornát, az angol 103.65-ös, míg a holland 107.78-as szorzóval, szóval nem meglepő, hogy a két legalacsonyabb szorzót birtokolják. Nehéz lenne megjósolni, hogy melyiküknek jön majd ki jobban a lépés vasárnap, Van Gerwen annyiból jobb helyzetben van, hogy a délutáni nyolcaddöntője Andrew Gilding ellen papíron könnyebbnek tűnik, mint Humphries meccse Ross Smith ellen. De csütörtökön úgy tűnt, hogy a világelső újra elkapta a fonalat, így nem lesz egyszerű megfékezni. 

De ha végső győztesre szeretnénk fogadni, akkor mindenféleképpen a felső ágról válasszunk, a leglogikusabb pedig talán Rob Cross lehet, azonban ne felejtsük el, hogy a világbajnok angol délután egy ki-ki meccset játszik majd Stepen Bunting ellen. 

Mostanság többször szóba került nálunk Ritchie Edhouse neve, akivel pénteken is szépen nyerhettünk Nathan Aspinall ellen. A 41 éves angol tényleg kiváló formába lendült, Asp után szombaton Jonny Claytont is hazaküldte. Ez most már sorozatban a negyedik olyan ET-versenye Edhouse-nak, amelyen vasárnap még érdekelt.

Ezen a felső ágon senki nem tűnik kiemelkedőnek, így 20-szoros kasszáért cserébe akár még meg is fontolandó Edhouse végső sikere. 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<