Bundesliga

A tipp, amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad

  • varin

A Bochum a bennmaradásért, a Leverkusen a veretlen szezonért küzdhet meg kéz a kézben.

Négy mérkőzés maradt hátra a Bayer Leverkusen történelmi szezonjából, két bajnoki, egy Európa Liga- és egy Német Kupa-döntő. Kezdésnek vasárnap este Bochumba látogatnak Xabi Alonsóék, ahol van egy eredmény, amely mindenki számára megfelelne.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Szombaton ugyanis a Mainz legyőzte a tartalékos, BL-mámorban úszó Borussia Dortmundot, míg a Köln óriási fordítást mutatott be az Union Berlin ellen. Ennek eredményeként a Kecskések még odaérhetnek az osztályozós helyre, míg matematikailag még a Bochum sem biztos bennmaradó. Ha a hátralévő két meccsén kikap a Bochum, akkor végezhet a 16. pozícióban, amely osztályozót érne.

A kék-fehérek persze jó formában vannak, a Hoffeinheimet 3-2-re, az Union Berlint 4-3-ra verték meg, és aligha akarnak az utolsó körben úgy utazni Brémába, hogy közben a másik két csapat eredményét lesik.

A döntetlen mindkét fél számára remek eredmény lenne, hiszen a Bochum bennmaradást ünnepelne, míg a Leverkusen 90 perccel közelebb kerülne a tökéletes szezonhoz.

Amúgy sem lenne ördögtől való a pontosztozkodás, hiszen a hazaiak az utolsó 3 bajnokijukból 2-szer is remiztek otthon, míg a "Neverlusen" hat meccséből négyszer is ikszelt.

Ha pedig döntetlen, legyen az közönségszórakoztató, így mi egy 2-2-re vagy 3-3-ra voksolunk.

{"headTitle":"Bochum-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-12 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Döntetlen + 3.5 gól felett","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222377] 2024-05-12 19:30:00 Bochum - Bayer Leverkusenx;