NB I

Leadja-e a meccset a Loki a Vidinek?

  • Tomihmv

A debreceniek számára már nincs tét, míg a biztos európai kupainduló fehérváriak a minél fényesebb éremért küzdenek még.

Az idei szezon utolsó előtti NB I-es forduló zárómérkőzését Debrecenben rendezik, ahova a Fehérvár látogat. A találkozónak, cikkünk írásakor, a cívisvárosiak voltak a komoly esélyesei, sikerükre ugyanis átlagosan mindössze bő kétszeres oddsot ajánlottak a fogadóirodák.

Csapathírek

Pedig felemás passzban van a Loki, ugyanis egy ideje a bajnokságban egyik héten győz a másik héten kikap. A 32. fordulónak egy kiadós zakóval vág neki, egy héttel korábban ugyanis gól nélküli első félidőt követően 5-1-re (!) égett meg a Groupama Arénában. Előtte viszont 1-0-val küldte haza az Újpest együttesét.

A hétvégét az ötödik pozícióból várta, amelyről előrébb biztosan nem tud már mozdulni, mivel szombaton a Puskás Akadémia 3-1-re nyert az MTK otthonában, így akkora előnyre tettek szert a felcsútiak, amit a cívisvárosiak már nem tudnak ledolgozni...

A debrecenieknél egyébiránt az elmúlt hétvégén a rehabilitációján dolgozó Kusnyir és Úlfarsson nem léphetett pályára, visszatért viszont a keretbe Bárány és Pellumbi is.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A Vidi viszont egy nagyszerű győzelemből érkezik a találkozóra. A fehérváriak kisebb gödörben várták a múlt heti, MTK elleni csatát (előtte ikszeltek a ZTE-vel, valamint kikaptak Kisvárdán), azonban végül 4-0-val léptek át a kék-fehéreken. 

Azzal a sikerrel ugyan maradtak a harmadik helyen, azonban eldőlt, hogy jövőre biztosan kiléphetnek a nemzetközi kupaporondra. Már csak az a kérdés, hogy a KL-ben vagy az Európa Ligában indulhatnak. Az EL-indulást jelenőt második helytől ként pontra vannak (a Paks ikszelt Zalaegerszegen szombaton), viszont a negyedik Puskás Akadémia a fentebb említett sikerével egy egységre megközelítette őket. Vagyis iparkodniuk kell, ha nem akarnak lecsúszni a dobogóról, igaz, egy vasárnapi győzelemmel már a második helyen állnának az utolsó kör előtt...

A piros-kékeknél az elmúlt héten Larsen, Fiola, Kalmár és Rúben Pinto maradt ki.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat idén kétszer találkozott, októberben a Loki 3-1-re nyert hazai pályán, februárban viszont a Vidi diadalmaskodott 1-0-ra a Sóstói Stadionban.

A vendégek vannak jobb passzban, ráadásul számukra van még tét, míg a hazaiak számára nincs. Ugyanakkor azért nem vennénk ki a Vidit háromesélyben, amely csapat inkább hazai pályán sziporkázik, mindemellett a két csapat, különösen azok szurkolói, nem szívlelik mostanában egymást, vagyis akár komoly ellenállás is várható a debreceniektől...

Inkább egy fogadáskészítővel próbálkoznánk, amely nem más minthogy a vendégekre fogadunk +1,5-ös hendikeppel, amibe még az egygólos Loki-siker is beleférne, valamint legalább két találatra is teszünk, ami így a szezon végén, pláne figyelembe véve a felek mostani produkciót, nem volna azért olyannyira meglepő.

{"headTitle":"Debrecen - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-12 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Fehérvár +1,5 + Több, mint 1,5 gól","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206708] 2024-05-12 19:30:00 DVSC - MOL Vidi FCx;