Serie A

Újabb olasz tippözönnel kaszálnánk vasárnap

  • varin

Vasárnap akár eldőlhet az 5. hely sorsa is, de emellett is lesznek nagy meccsek.

Erre a vasárnapra is 5 olasz bajnoki maradt, amelyek közül lesz teljesen tét nélküli, de olyan is, amelyen a BL-indulás múlhat. Lássunk hozzá az étlap kivesézéséhez.

A Tippmixpro vasárnapi szorzói

Jó ebédhez Lazio-Empoli meccs dukál, amely mindkét fél számára fontos lehet. Jelenleg a Sasok még bárhol végezhetnek, bár a realitások alapján ez a 7. hely lesz végül, amely EL-indulást érne. Ha azonban legyőzik a bennmaradásért küzdő riválist, még akár a BL-indulásról sem kell letenniük, hiszen ideiglenesen 1 pontra közelítenék meg az egymással randizó Atalanta-Roma kettőst. Ami a vendégeket illeti, a fordulót még a vonal felett kezdték meg, de közel sem biztos, hogy ez így is marad. Nagy gólparádét nem várunk, már csak annak okán sem, hogy az Empoli az utolsó négy meccsén gólt sem szerzett idegenben, igaz, hiába játszott a Milan-Inter-Lecce-Atalanta négyessel, kapni is csak hatot kapott. Klasszikusan 2-0 körüli eredmény, az alábbi tipp pedig a két csapat utolsó 10 meccséből 8-szor is nyert.

[4230893] 2024-05-12 12:30:00 Lazio - Empolix;10

Bár sem a Verona-Torino, sem a Juventus-Salernitana meccs nem bír gigantikus téttel, előbbire azért ránézünk egy tipp erejéig. Nem igazán értjük, Veronában miért favorit a Toro, miközben a Hellasnak azért még 1-2 pont jól jönne a nyugodt utolsó fordulóhoz - bár a kiesésükre kínált 50-szeres szorzó sem véletlen. Ezzel szemben a Toro az utolsó négy meccsén 0 gólt szerzett.

Délután 3 órától lesz egy Genoa-Sassuolo, amely fogadási szempontból nagyon különös. A hazaiak számára semmi tét, a Sassuolo viszont élet-halál meccseket vív, és bizony nem teheti meg, hogy ne nyerjen egy ilyen meccsen. Bár Berardiéknak jól jött a Frosinone botlása, a ziccert ki kell használni.

Érdekesség, hogy előbb az Inter Lautaróval a kezdőben 90 perc alatt 1 kapura lövéssel kikapott a Sassuolo vendégeként, majd jóval tartalékosabban 5-0-ra verte a Frosinonét szintén idegenben.

Nem lennénk meglepve, ha a Genoa sem törné össze magát, így ide behúzzuk a meglepetést szó nélkül.

60-60 ponttal áll az Atalanta-Roma rangadó két szereplője, a bergamóiak pedig eggyel kevesebb meccset játszottak. A helyzet tiszta: ha hazai győzelem születik, a BL-indulás kérdése szinte eldől, ha nem, minden nyitott marad. A hangulat kicsit ellentétes lehet, hiszen Gasperiniéknek összejött az EL-döntő, De Rossiéknak viszont nem, ráadásul a győzelmi kényszer inkább a vendégeket nyomhatja.

Szinte már sablonos, de a tét miatt behúzzuk ide a piros lapot - ebből a kártyából a csapatok utolsó hat meccsén hatot is láthattunk.

{"headTitle":"Vasárnapi Serie A-tippek","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio-Empoli - Lazio nyer + 4.5 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Verona-Torino - Verona +0.25","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Genoa-Sassuolo - Sassuolo","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atalanta-Roma - Lesz kiállítás","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
435948