Darts

Aspinall vagy Smith?

Ki-ki meccsre készül egymás ellen a két angol, de még bármelyikük lehet az idei Premier League végső győztese.

Csütörtök este a Premier League alapszakaszának utolsó fordulójára kerül sor Sheffieldben és egyetlen kérdés maradt, hogy Nathan Aspinall vagy Michael Smith csípi meg az utolsó repjegyet Londonba. 

A helyzet nagyon egyszerű, nem kell matekozni, a sorsuk nem függ másoktól, ugyanis egy pont van köztük a tabellán és egymás ellen játszanak majd, tehát, aki NYER, az BEJUT A RÁJÁTSZÁSBA!

Ki-ki meccs lesz, az oddsok 50-50-en állnak, de ez a cikk most nem az esélyekről szól, hanem a végső győztes szorzókról. 
 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️


Jelenleg a PL-cím két legnagyobb favoritja Luke Humphries és Luke Littler, majd Michael van Gerwen következik. Nyilván a két angol összességében nagyon erős alapszakaszt rakott össze, de a rájátszást illetően a többieknek több tapasztalatuk van. Meglátjuk ez mennyit számít, ám az biztos, hogy mivel egy estén lezavarják az elődöntőket és döntőt, gyakorlatilag, aki jó napot fog ki, az akár meg is nyerheti. 

Ebből kiindulva nagy hiba lenne leírni Smith-t és Aspinallt, annak ellenére, hogy például előbbi úgy juthat be a négy közé, hogy végül negatív legaránnyal zárja az alapszakaszt. 

A két angol végső sikerére jelenleg egyaránt 13.00-as szorzón fogadhatunk, de ez a lejátszott meccsük után biztosan csökkenni fog. Aki tehát úgy gondolja, hogy valamelyikük lehet a befutó majd Londonban, annak érdemes már most, Sheffield előtt megjátszania. 

{"headTitle":"Premier League, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luke Humphries","odds":"2.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Luke Littler","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}