Premier League

Erre fogadunk a Liverpool utolsó idegenbeli rangadóján

 • Cipolla

A Vörösök az Aston Villa otthonába látogatnak, de Emery társasága is formán kívül került az utolsó hetekre.

Hétfő este a 37. forduló egyik legizgalmasabb összecsapását, az Aston Villa - Liverpool találkozót rendezik. Ha másfél hónappal ezelőtt lett volna ez a meccs, óriási rangadóként harangozhattuk volna be, jelenleg viszont mindkét csapat rossz formában és (vélhetően) marad a pozíciójában.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Az Aston Villa ugyanis papíron negyedik vagy ötödik lehet, de jelenleg négy pont az előny a Tottenhammel szemben. Mivel mindkét csapatnak még két meccse van, akár a Spurs még beelőzhet, de holnap a City látogat a Tottenhamhez, így sok esélye nincs az előzéshez, pláne, hogy 8-cal rosszabb a gólkülönbsége is, mint a Villának.

Persze a Villa nem veheti félvállról a mai meccset, de egyértelműen a szezon végére elfogyott Emery gárdája. A kupaspecialista menedzser az Olympiakosszal szemben esett ki a KL-ben, a bajnokságban pedig szintén egyre több a váratlan rontás. 

Tétmeccseket tekintve, a legutóbbi három meccsét elbukta, ráadásul kifejezetten gyenge teljesítménnyel.

Egyre több a kérdőjel is a keretben, a keret nagy része elfáradt a szezonhajrára, Watkins aki még úgy ahogy tartja magát elől, de a legutóbbi nyolc bajnokin ő is csak három gólig jutott.

A Liverpool oldalán is sok a probléma, de talán a Tottenham legutóbbi kiütése egy szebb szezonzárásra ad lehetőséget. Az biztos, hogy a harmadik helyen zárnak a Vörösök, ami csalódás lehet, de nem kérdés, hogy az Arsenal és a Manchester City jobban bírta a bajnoki versenyfutást.

A csatárok közül Darwin Nunez az, aki teljesen formán kívül van, de Szalah is csak keresi a legjobb önmagát. Sajnos az év végi leolvadást Szoboszlai Dominik aki a leginkább megsínylette, a magyar középpályás vélhetően újfent a kispadra kényszerül.  Új hiányzó nincs, Diogo Jota viszont továbbra sem bevethető.

Mire érdemes fogadni?

Az szinte biztos, hogy keserűbb szájízzel a Villa érkezik a mai találkozóra, hiszen a görög riválissal szembeni búcsú nagyon fájó lehet. Talán a Liverpool inkább egy felfelé ívelő pályán van, de a legfontosabb ez előtt a 90 perc előtt, hogy túl nagy tét már nincs. A Pool marad harmadik, a Villa pedig aligha fog csodát tenni, hiszen így is erejük végét járják.

Egy fogadásépítővel pedig épp ezt a két feltételt gyúrjuk össze, tehát a Liverpooltól sportszerű játékot és maximum kettő büntetőlapot várunk. A találkozótól pedig legalább egy liverpooli pontszerzést hozhat, hiszen frissebbek, jobb mentális állapotban vannak és talán Klopp miatt éhesebbek is lehetnek a szezonzárásra, mint a Villa. Ez a tipp pedig duplázót fizetne a    kínálatában.

{"headTitle":"Aston Villa - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Liverpool +0.5 + Liverpool bünetőlapok száma 2.5 alatt","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193892] 2024-05-13 21:00:00 Aston Villa - Liverpoolx;