Premier League

Bevállalod ezt a megemelt szorzót az Aston Villa-Liverpoolra?

A Tippmixpro hétfői Oddsrakétájában az Aston Villa-Liverpool bajnokira fogadhatunk magasabb szorzón!

Hétfőn az Aston Villa-Liverpool ütközettel zárul a Premier League utolsó előtti, vagyis 37. fordulója. A találkozónak, amellyel a későbbiekben bővebben is foglalkozunk, a vendégek az esélyesei, igaz, a hazaiak számára van már csak tét...

A     kínálatát  böngészve ugyanakkor rálelhetünk a találkozóval kapcsolatosan egy megemelt szorzóra, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül!

A honi iroda méltán híres Oddsrakétáját a mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2,5 gólra hozta ki ugyanis megemelt szorzón!

Ezt az opciót 1.49-szeres odds helyett, így 1.90-ért lehet megfogadni, ez pedig azt jelenti, hogy

Amiben még akkor is van érték, ha a felek egymás ellen legutóbb a tavalyi, birminghami összecsapásuk alkalmával zöldítették volna ezt a tippet. Azonban az utóbbi hetekben többnyire mindkét gárda belebonyolódik az adok-kapokba, a vendégek számára nem lesz már tét, biztosan bronzérmes pozícióban zárnak, avagy miért ne születhetne legalább három gól a találkozón úgy, hogy mindkét csapat betalál? Adódik tehát a kérdés, te bevállalod ezt az oddsrakétát?


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.


Oldalunk "hivatalos" tippje a mérkőzéssel kapcsolatosan egy későbbi írásban kerül publikálásra. Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!

{"headTitle":"Oddsrakéta - Aston Villa - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2,5 gól a mérkőzésen - régi odds: 1.49","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<


[4193892] 2024-05-13 21:00:00 Aston Villa - Liverpoolx;