Tenisz

Speckó-tippet néztünk ki a Nadal-verő lengyelre

 • Cesc18

Néhány ásszal már jók leszünk Hubert Hurkacz és Thomas Etcheverry hétfőö csörtéjén.

Hétfőn az alsó ág harmadik körös összecsapásaival folytatódnak a római tenisztorna küzdelmei. Óriási meglepetésre már nincs versenyben a világelső Novak Djokovics, a két trónkövetelő, Jannik Sinner és Carlos Alcaraz pedig nem is vállalták a játékot. Elég nyitott hét elé nézünk tehát és benne van a pakliban, hogy egy-egy kevésbé várt név ott lesz mondjuk a legjobb négy között. 

De ne rohanjunk ennyire előre, egyelőre még csak a 16 közé jutás a tét és egy olyan meccset választottunk a menüből, amelyen két kiemelt néz majd farkasszemet egymással. 

A találkozó egyik főszereplője az a Hubert Hurkacz lesz, aki váratlanul simán, 6-1, 6-3-mal búcsúztatta a salakkirályt. 

Nyilván jelenleg Rafa Nadalt legyőzni nem akkora fegyvertény, de az elvitathatatlan, hogy a hetedik kiemelt lengyel nagyon jól és fókuszáltan teniszezett. Talán azt sem túlzás állítani, hogy pályafutása egyik legjobb salakos meccsét rakta össze, pedig elég akadozva kezdett, hiszen rögtön az első adogatójátékában öt bréklabdát kellett hárítania. De ezt be lehetett tudni a lámpaláznak, hiszen életében először játszott tétmeccset a spanyol legendával. 

Nagy kérdés azonban, hogy Hurkacz egy ilyen érzelmekkel teli mérkőzést követően mennyire tud fókuszált maradni a torna folytatásában. A hétfői ellenfele az a Tomas Etcheverry lesz, akinek ugyan nincs túl jó szezonja, de azért salakon elég veszélyes ellenfél. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Hurkacz nem rossz salakon, de nem ez a legerősebb borítása, ugyanakkor Nadal ellen tényleg jól játszott és összességében nem alakul rosszul számára ez a tavasz. Adná magát azért, hogy 2.60 körüli szorzón kivegyük győzelem az argentin fiút, aki salakon sokkal otthonosabban mozog, de az idei szezonban tényleg nem győzött még meg minket. 

Valószínűleg nem lesz azért egy egyoldalú találkozó, egész nyugodtan elmehetnek döntő szettig, így pedig egy speckó-tippel próbálkozunk, mégpedig, hogy Hurkacz üt legalább 10 ászt. Nadalt is elég szépen megszórta egy viszonylag rövid meccsen. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Thomas Etcheverry","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-13 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz ászok száma 9.5 felett","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<