Tenisz

1.90-es és 2.46-os tippekkel támadunk Zverev meccsén

  • Cesc18

A német a római nyolcaddöntőben a portugál Nuno Borges ellen lép pályára.

Kedden a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a római tenisztorna küzdelmei, a játéknap egyik legsimább meccsét pedig a harmadik kiemelt Alexander Zverev vívhatja, aki a torna eddigi csillaghullása miatt gyakorlatilag előlépett a trófea egyik legnagyobb esélyesévé. 

Pedig nincs jó salakszezonja a korábbi háromszoros Garros-elődöntős németnek, hiszen Monte-Carlóban és Münchenben egy-egy meccset nyert, majd a következőn csomagolhatott, míg az egyik leginkább kedveld salakos versenyén, Madridban a legjobb 16 között betlizett.
 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️


Rómába tehát 4-3-as győzelem/vereség mutatóval érkezett Zverev, ami egy top 5-ös, alapvetően jó salakjátékostól elég halvány teljesítmény. 

De itt a remek alkalom, hogy ezen kozmetikázzon a harmadik kiemelt és hét év után ismét győzelmet ünnepelhessen az olasz fővárosban. 'Sascha' egyelőre két viszonylag sima győzelmen van túl, Aleksandar Vukic legyőzése nem sok problémát okozott a számára, míg az olasz Luciano Darderi csak egy szettig volt versenyképes, de a tie-break elveszítése után már elég egyértelmű volt a mérkőzés kimenetele. 

Zverevnek szépen összeállt a szervája, hiszen a két mérkőzésén összesen három bréklabdát engedett, brékelni viszont egyik ellenfele sem tudta. 

Nehéz dolga lesz fogadóként Nuno Borgesnek is, akinél nagy kérdés, hogy mennyi maradt még a tankban, ugyanis két háromszettes thriller is játszott már a tornán. Még az első körben Pedro Martinezzel mentek el döntő szett tie-breakig, ami így egy 3 óra 40 perces meccsé kerekedett, míg az előző körben az olasz Francesco Passaróval ismételte meg, de ez a csata véget ért 3 óra 10 percet követően. 

Ugyan volt a portugálnak egy napja regenerálódni, de ha már ezekkel az ellenfelekkel ennyire nehezen bírt el, akkor kérdéses mennyire van meg a hite Zverev ellen. 
 

Mire fogadjunk?


Bár ezen a tornán életveszély papírformára fogadni, de úgy gondoljuk, hogy Borges maximum az első szettben lehet ellenfél, aztán valószínűleg kipukkad a lufi és kinyílik az olló a két játékos között. Éppen ezért, akárhogyan is alakul az első szett, a másodikban Zverev-simázást várunk. Ez az egyik tippünk, illetve megrizikózzuk, hogy a német továbbra sem veszít adogatójátékot. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Nuno Borges","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-14 14:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. szett játékok száma 9.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Borges break-szám 0.5 alatt","odds":"2.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}