La Liga

Kijózanodtak már Madridban? Két tipp a Real-Alaves meccsre

Nagy ünneplést csapott szombaton a bajnok Real Madrid, amely aligha lesz tűéles az Alaves ellen.

A Granadában aratott 4-0-s győzelmet követően a Real Madrid a spanyol fővárosban megtartotta a bajnoki ünneplést és hatalmas dzsemborit tartottak a csapatnál. Minden oka meg is van a madridistáknak az örömre, hiszen a gárda félelmetes teljesítményt nyújt a szezonban és teljesen megérdemelten vette el a Barcelonától a spanyol bajnokság aranyérmét. Carlo Ancelotti csapata ráadásul június 1-én a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt, így ismét egy szenzációs idény kerülhet be a históriás könyvekbe.

 

Csapathírek

A Granada ellen Ancelotti a várakozásoknak megfelelően azokat a játékosokat játszatta, akik amúgy nem tartoznak az alapemberek közé. Valami hasonlót vár az olasz mestertől a madridi sajtó a keddi meccsen is. Bellingham, Kroos, Vinícius, Rodrygo, Carvajal és Rüdiger is csak a kispadra van jelölve, de ahogy a Granada ellen is láthattuk, a Real Madrid kerete olyan erős, hogy a B-sorával is bőven tud kaszabolni a bajnokságban.

 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️

Az Alaves remekül erősített a hajrára és az utolsó 4 fordulóban szerzett 10 pontjának köszönhetően kiharcolta a bent maradásért. A kék-fehérek innentől kezdve abszolút tét nélkül futballozhatnak ez pedig a legnagyobb fegyvertény lehet a számukra. Aleksandar Sedlar és Rubén Duarte kivételével valamennyi alapember hadra fogható, így biztosak lehetünk benne, hogy a bajnok Real ellen odateszik magukat Luis Garcia fiai.

[4205702] 2024-05-14 21:30:00 Real Madrid - Alavesx

Mire érdemes fogadni?

A Real Madrid sikerét 1.25 körüli átlagszorzón mérik, ami jelen esetben nem biztos helytálló. Kétségtelen, hogy akik majd pályára lépnek szintén magas minőséget képviselnek, de azért ez mégsem az A-csapat lesz, ráadásul ha a szombat éjszaka erősre sikerült, akkor nem biztos, hogy nagyon éles lesz a csapat.

Ancelotti a sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy az Alaves meccs után 3 nap kimenőt ad a játékosoknak. Van tehát egy zsebben lévő bajnoki cím, egy teljesen érdekelten kedd esti bajnoki, ami után jöhet egy kis lazulás.

Lehet, hogy végül kiderül, hogy rossz nyomon járunk, de ebben a párosításban most egyértelműen az underdogban van az érték. Az Alaves jó formája és tét nélkülisége segíthet a tippjeinknek is.

A mindkét csapat szerez gól opcióra nagyon csábító, 2.10 feletti szorzót kapunk, erre pedig szerintünk érdemes lehet rápróbálni. Mint ahogy a +2,25-ös ázsiai hendikepre is, hiszen ez az opció csak 3 vagy annál nagyobb Real-győzelem esetén megy a kukába.

{"headTitle":"Real Madrid - Alaves ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-14 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsisi hendikep - Alaves +2,25","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205702] 2024-05-14 21:30:00 Real Madrid - Alavesx;