Olasz Kupa

Van tippünk az Olasz Kupa győztesére!

  • varin

Az örök városban nem lepődnénk meg, ha az egyik csapat simán nyerné a kupát, még az egál oddsok ellenére sem.

Rómában kerül megrendezésre az idei Olasz Kupa döntője, amelyet az Atalanta és a Juventus vív egymással. A hosszabbítás elvileg kódolva van, hiszen a két csapat utolsó hat meccséből öt döntetlen volt, de látva a csapatok formáját, nem esik nehezünkre favoritot kikiáltani egál oddsok mellett.

{"headTitle":"Atalanta-Juventus - Ki nyeri a kupát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az egészen botrányos szériát futó Juve ugyanis csak annak köszönheti a biztos BL-indulását, hogy éppen az Atalanta legyőzte a Romát hétvégén. Ezzel az Öreg Hölgy legrosszabb esetben is az 5. helyen végez úgy, hogy tavaszig az Inter kihívójának tűnt Allegri gárdája.

A Zebrákról mindent elmond, hogy vasárnap a Salernitana távozott ponttal az iparvárosból, ezzel pedig hat meccsesre nyújtották nyeretlenségi szériájukat. Pedig igazán még csak nem is tartalékolt Allegri, egyszerűen csak ennyire szétesett csapat jelenleg a Juve. Nem is csoda, hogy a vezetőedző távozása már biztosra vehető.

[4301283] 2024-05-15 21:00:00 Atalanta - Juventusx;10

A túloldalon viszont bizonyosan nagyobb az optimizmus, hiszen a két trófea mellett akár még egy bronzérem is becsúszhat, főleg akkor, ha esetleg a hétvégi Bologna-Juvén remiznek a felek. Gasperiniék az utolsó hét meccsükből hatot is megnyertek, és bár sem a Coppában, de főleg nem az Európa Liga döntőjében nem számítanak egyértelmű favoritnak, így is szép szezont futnak Lookmanék.


⭐️ Használd az egyedi bónuszkódot és⭐️
⭐️szerezd meg a 100%-os Tippmixpro bónuszt ⭐️

Habár kétszer választották meg az év edzőjének és 2016 óta ül az Atalanta kispadján, Gian Piero Gasperininek ez lehet az első trófeája az Atalantával, míg a klub legutóbb 1963-ban nyert kupát.

Hatalmas érvágás viszont a bergamói csapatnak, hogy a remek formában lévő Gianluca Scamacca eltiltását tölti, így az idény végén véglegesen a csapathoz kerülő Charles De Ketelaere kezdhet majd támadóként. Ő legutóbb duplázni tudott a Roma ellen, így azért a minőségi pótlás adott. A túloldalon Perin védhet ismét, míg Vlahovics csatártársa Chiesa lehet.

Két tippet ajánlunk a találkozóra, az egyik az Atalanta sikere, döntetlen esetén a tét visszajár opcióval. A másik gondolatunk a lapok körül forog, amelyből sejtésünk szerint 5 minimum lesz. A mérkőzést Fabio Maresca vezeti majd, aki 4.5-ös határon  az idei 30 tétmeccséből csak 9-szer underezett, míg a Serie A-ban a például 14 over és 2 under a mérlege. Nyilvánvaló, hogy egy kupadöntőben sem kéne gond legyen a sok kártya számára.

{"headTitle":"Atalanta-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta DNB","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"4.5 lap felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4301283] 2024-05-15 21:00:00 Atalanta - Juventusx;