Premier League

Ezzel nyernénk a Brighton-Chelsea-n

  • Tomihmv

A hazaiak számára már nincs igazán tét, míg a vendégek a nemzetközi kupaindulásért küzdenek.

Szerdán két elhalasztott találkozót pótolnak a Premier League-ben, mostani írásunkban ezek közül a Brighton-Chelsea ütközettel foglalkozunk. A találkozónak a vendégek az esélyesei, sikerükre ugyanis 2.10-szeres szorzót kínálnak a fogadóirodák.

Csapathírek

Pedig a hazaiak az utóbbi hetekben kezdenek életjelet adni magukról. A zsinórban hat nyeretlenül megvívott találkozót követően 1-0-ra múlták felül az Aston Villát másfél hete, majd a hétvégén 1-1-es döntetlent hoztak össze Newcastle-ben.

Ezen eredményeknek köszönhetően olyan sokat nem léptek előre, de az utolsó hetet a 10. helyről, vagyis a felsőházból várják, igaz, ugyanúgy 48 pontjuk van, mint a 11. pozícióban lévő Bournemouth csapatának, s mindössze két egységet vernek a 12. és 13. Crystal Palace, valamint Wolverhampton együtteseire (a kilencedik West Hamtől négypontos a lemaradásuk).

Hiányzók terén nincs túl rózsás helyzetben De Zerbi, ugyanis March, Ferguson, Hinshelwood, Estupinán, Mitoma, Milner és Van Hecke sérülés miatt biztosan nem lép pályára, míg Veltman és Pedro játéka kérdéses.

[4193862] 2024-05-15 20:45:00 Brighton & Hove Albion - Chelseax

A Chelsea remek formában várja a találkozót, az elmúlt három bajnokiját ugyanis egyaránt behúzta. A Tottenham ellen 2-0-ra, a West Ham ellen 5-0-ra nyert, míg a hétvégén Nottinghamben 3-2-es sikert aratott.


⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt ⭐️


A kilenc megszerzett pontnak, valamint a többiek botladozásainak köszönhetően a hetedik helyre léptek fel a táblázaton a Kékek, akik pontszámban beérték a hatodik helyezett (ami Konferencia Liga indulást ér) Newcastle csapatát. A Szarkáknak ugyanúgy van egy elmaradt meccsük, amit szintén most pótolnak, méghozzá az Old Traffordon. Avagy benne van a pakliban a londoniak részéről az előzés a szezon végén, pláne, hogy Pochettinóék az utolsó kanyarban a Bournemouth csapatát fogadják, míg a Newcastle a Brentford otthonában vizitál...

Az argentin szakvezető szerdán már csak hat játékosára nem számíthat, ugyanis Fofana, Lavia, Chilwell, Enzo Fernández, Chukwuemeka és Robert Sánchez küzd sérüléssel, a többiek tehát egytől egyig felépültek.

Mire érdemes fogadni?

A felek decemberi bajnokiját a Chelsea 3-2-re nyerte meg, míg szeptemberben 1-0-ra nyertek a Kékek szintén a Stamford Bridge-en a déliek ellen, igaz, az Angol Ligakupa keretén belül.

Habár a brightoniak kezdenek életjeleket adni magukról, nem vitás, hogy a vendégek vannak jobb passzban, ráadásul számukra sokkal fontosabb a találkozó. Így fogadásügyileg feléjük kacsintgatunk, de háromesélyben azért nem vennénk ki őket. Viszont -0,25-ös ázsiai hendikeppel igen, amely tipp teljes mértékben ugye csak az esetben veszítene, ha a hazaiak sikerével érne véget a találkozó.

{"headTitle":"Brighton - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193862] 2024-05-15 20:45:00 Brighton & Hove Albion - Chelseax;