Magyar Kupa

Ezt várjuk mi - tippek a Paks - FTC MK-döntőre

Fogadáskészítőt raktak össze szerkesztőink, amivel egy magasabb szorzót hoznak a fináléra.

Cipolla

A Paks tavaszi leolvadásával hamar eldőlt, hogy a Ferencváros címvédését idén sem veszélyezteti senki. A Fradi a fontos meccsekre rendszeresen felszívta magát, az MK-ban, ha nem is gálázott, de sorba vette az akadályokat, pedig kifejezetten kellemetlen sorsolást kapott az egész sorozatban. (Puskás, Debrecen, Diósgyőr, Nyíregyháza)

Hiába játszanak a csapatok semleges helyszínen, a nézők túlnyomó többsége a fővárosiaknak fog szurkolni, akik sokkal inkább hozzá lehetnek szokva egy ilyen hangulatú találkozóhoz.

A Paks ugyan fogadkozik, de a legutóbbi, tavaszi bajnokin is az látszott, hogy a Fradi sokkal komplettebb, mint a tolnaiak és ha nem botrányos a helyzetkihasználásuk nem csak egy lett volna a felek között.

Két éve 3-0 lett a döntő az FTC-vel, most is hendikeppel hozhatja a meccset a Fradi. Rápihenhetett a döntőre, Sztankovicsnak pedig annyival jobb a kerete, hogy ki kell jönnie a különbségnek.

 

Tipp: Ázsiai hendikep: Ferencváros -1.5

 

mr.blonde

Valamiért úgy érzem, hogy a döntő ellenére ez egy jó meccs lehet. Ideális az időjárás, remek a helyszín és vélhetően nagy számú közönség lesz kint a Puskásban. Szóval minden adott ahhoz, hogy a fiúk kihozzák magukból a legjobbat. 

Az én tippem erre a meccsre az, hogy mindkét félidőben láthat legalább egy találatot a nagyérdemű. A Fradi nyilván hatalmas esélyese ennek a finálénak, a Paks pedig olyan csapat, amely nem fogja meghazudtolni önmagát egy ilyen összecsapáson sem. 

 

Tipp: Mindkét félidőben lesz gól 
 

 

 

Tomihmv

Egyértelmű mérkőzést várok, magabiztos Fradi sikerrel, minden más óriási meglepetés volna ugyanis, annyival jobb és erősebb a fővárosi csapat, mint a tolnai, amely ugye még rá is pihent a találkozóra...

Már pedig, ha így lesz, akkor bizony többgólos sikert arathat az FTC, mint tette azt például két éve, amikor is 3-0-ra nyomta le a Paksot a fináléban. A hendikepes tippet a kolléga fentebb már elvitte, így én egy Varga Barnabás szerez gólt opcióval társulnék hozzá a fogadáskészítőhöz.

Varga remek szezont fut, ismét gólkirály lesz a bajnokságban, a hétvégén rápihent a fináléra, előtte gólt + gólpasszt jegyzett a Debrecen ellen. Korábbi csapata ellen ősszel sziporkázott, akkor mesterhármast ért el a tolnaiak ellen, méghozzá mindössze 25 perc alatt...

Mivel borítékolható, hogy kezdő lesz, s a fővárosi részről tőle várható(k) a gól(ok) igazán, így szerintem minden esély megvan rá, hogy zöldíti ezt a tippet az egyik legjobb magyar támadó.

Tipp: Varga Barnabás szerez gólt 

 


⭐️ Használd az egyedi bónuszkódot és
szerezd meg a 100%-os Tippmixpro bónuszt ⭐️


Három szerkesztőnk három tippjét betettük a Tippmixpro fogadáskészítőjébe, amellyel így egy 3.75-ös szorzót sikerült összeállítani. Ez a szelvény egyébként passzol(hat) az Oddsrakétához is, amelyben egy 3.20-as szorzót lehet megcsípni. 

 


Szerinted mire érdemes fogadni a Paks-Fradin?