La Liga

Az egyszerű a nagyszerű? Tipp a Barca kötelezőjére

  • mr.blonde

A sereghajtó és már régen kiesett Almería vendége lesz csütörtökön a Barcelona.

Megerősítheti a második helyét a Barcelona csapata, köszönhetően annak, hogy a Girona kedden 1-0-ra kikapott a Villarrealtől. A katalánok most is pontelőnyben vannak a szezon meglepetésalakulatával szemben, így ha csütörtökön összejön a győzelem, akkor gyakorlatilag zsebre is vághatják az ezüstöt.

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️

 

Csapathírek

Az Almería már hetekkel korábban kiesett a La Ligából, a 35 meccs alatt elért 2 győzelem vajmi kevésnek bizonyult az élvonalbeli tagsághoz. Ebből a két győzelemből ráadásul az egyik két hete esett be, amikor Madridban győzték le a Vallecanót. A szezon végéhez érve egyre több csapat enged ki, ez pedig az Almeríának esélyt adhat a kozmetikázásra. A hazaiaktól Luis Suárez, Radovanovics és az eltiltott Ramazani nem lesz bevethető. 

A Barca a hétvégén 2-0-ra legyőzte a Sociedadot, ezzel egy újabb rangadót húzott be. A hangulat ezzel együtt továbbra sem rózsás a katalán fővárosban, a feszült légkört jól mutatja Lewandowski és Xavi kisebb csörtéje, miután a mester lecserélte a lengyel támadót.

Lewanodwskinak egyébként még van esélye a gólkirályi cím megnyerésére, talán emiatt volt frusztrált a rutinos támadó.

A mai meccsünkön Gavi, Balde, de Jong és Gündogan nem lesz bevethető.

[4205693] 2024-05-16 21:30:00 Almeria - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

A Barcelona decemberben csak nagyon szenvedősen tudta legyőzni az Almeríát és a tavalyi idényben ebben a stadionban ki is kapott. Talán ennek tudható be, hogy egészen baráti szorzón adják a Barca-sikert, hiszen a tabella pozíciók alapján az 1.40 vendég viszonylag magasnak tűnik.

A fő tippünk a meccsre egy fogadáskészítős összeállítás, amely Barcelona győzelmet kombinál egy Barcelona-lappal. Erre a kettes kötésre 1.80-as szorzót kapunk a Tippmixprón, ahol most 30. 000 HUF üdvözlő bónuszt kaphatsz, ha ezen a linken keresztül regisztrálsz!

{"headTitle":"Almería - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-16 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona nyer + Barcelona lapok 0.5 felett ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205693] 2024-05-16 21:30:00 Almeria - Barcelonax;