Darts

Közel 100-szoros kasszát nyernénk az utolsó fordulóban

Jön a Premier League alapszakaszának utolsó fordulója, amelynek Sheffield ad otthont.

A legtöbb kérdés eldőlt már, de azért maradt még izgalom az utolsó estére. Az már biztos, hogy Luke Littler, Luke Humphries és Michael van Gerwen ott lesz a londoni rájátszáson, mint ahogyan az is biztos, hogy Peter Wright marad az utolsó, Gerwyn Price a hetedik, míg Rob Cross a hatodik. 

Egyedül azt nem tudjuk még, hogy ki csatlakozik negyedikként a rájátszáshoz, ám mivel az utolsó forduló párosításait a tabella adja, így a negyedik Nathan Aspinall és az ötödik Michael Smith egy ki-ki meccsen döntheti majd el egymás ellen.

Messze ez a csörte bír majd tehát a legnagyobb téttel az est folyamán, de mielőtt a két angol egymásnak feszülne, előttük Luke Littler és Peter Wright még megmérkőzik egymással. 

 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️

Egy hete ugyanígy egymás ellen kezdtek, az a meccsük sok izgalmat nem hozott, hiszen a skót 82-es átlagot dobott és ezzel mindösszesen egy legre volt jó a fiatal angol ellen. Nyilván szeretne Wright kozmetikázni ezen a pocsék alapszakaszon, de nehéz elképzelni, hogy megtáltosodjon az utolsó fordulóra. Inkább van benne az a pakliban, hogy Littler ismét simán legyőzi...

Mint említettük, az angol-skót csata után következik Nathan Aspinall és Michael Smith rájátszásról döntő ütközete. Ez ugyancsak egy olyan párosítás, amelyet egyébként láthattunk a múlt héten. Leeds-ben Smith 6-3-ra nyert, amivel reális esélyt hagyott magának az utolsó fordulóra. 'Bully Boy' amúgy az alapszakasz legnagyobb részében a vonal alatt tanyázott, míg Aspinall felette, de ez a legvégére pont megfordulhat. 

Nehéz lenne megmondani, hogy melyikük kerülhet ki győztesen, ez az idegek harca lesz, nem véletlenül adják a bukmékerek teljesen 50-50-re a szorzókat. Azon viszont nem lepődnénk meg, ha a végletekig kiélezett lenne és az utolsó legben döntenék el. 

A tábla alsó felén elsőként Luke Humphries és Gerwyn Price mérkőzik meg egymással, aminek sok tétje már nincs, hiszen ha Littler legyőzi Wrightot, akkor a regnáló világbajnok már nem nyerheti meg az alapszakaszt. Price sem mozdulhat már el, ám az még motiválhatja, hogy legalább egy estét behúzzon, bár ennél jóval komolyabb tervekkel vágott neki ennek a Premier League-nek.

Ha a formákat nézzük, akkor Humphries-nak illene nyernie, hiszen az előző héten Leeds-ben újra a legjobbját nyújtotta, majd a hétvégén Kielben is remekelt, igaz, a kilencnyilas ellenére elveszítette a döntőt.

Méghozzá az ellen a Rob Cross ellen, akinek célja szintén az lehet, hogy legalább egy tornagyőzelmet szerezzen ebben a sorozatban. Megérdemelné amúgy az angol, mert nem futott rossz alapszakaszt, de volt egy hosszabb nyeretlenségi sorozata, ahol nagyjából kiszállt a rájátszásért folyó harcból. Jobb szájízzel és talán motiváltabban is várja az utolsó fordulót, mint Michael van Gerwen, így akár sorozatban negyedszer (!) is legyőzheti a holland riválisát. 

Fogadás szempontjából a Premier League a legnehezebb terep, hiszen a PDC krémje között nüanszok döntenek és gyakorlatilag a napi forma számít. Ennek megfelelően voltak jó és kevésbé jó fordulóink. Az utolsó estén megadjuk a módját és egy bátor szelvénnyel közel 100-szoros kasszára hajtunk. 

{"headTitle":"Premier League, 16. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-16 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 92.90-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_359554","events":[{"eventTitle":"Littler -4.5","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Aspinall - Smith legek száma 10.5 felett","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Humphries -3.5","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Cross nyer","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}