La Liga

Ez a tipp biztonságosnak tűnik csütörtök estére

  • Cipolla

A teljesen formán kívüli Las Palmashoz látogat a Betis, de nem írják le a bukik a hazaiakat.

Csütörtök este három spanyol bajnokit rendeznek, természetesen jövünk a Barcelona meccsével is még a mai nap során. Most azonban a Las Palmas és a Betis összecsapását vizsgáljuk meg, ahol a vendégsiker duplázót fizetne.

4205698

A Las Palmas ugyan jól indította a szezont, sokáig stabil középcsapat volt a spanyol elsőosztályban, de márciustól nagyon kiürült a tank.

A legutóbbi nyolc meccsen nyolc vereség, mellette pedig egy (!) rúgott gól.

Ezzel az eredménysorral nem csoda, hogy már csak a 15., de papíron még kieshet, ha a Cadíz a hátralevő két meccsét lehozza, míg Garcia Pinimenta csapata folytatja pocsék sorozatát. A mester nem nagyon rotált, rövid a kispad, így nem mer a körön kívüliekhez nyúlni, márpedig lehet, hogy ezen a hétközi meccsen fog több lehetőséget adni az eddig nélkülözötteknek.

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️

A Betis fordított utat jár be, ugyanis ők a jövő évi európai szereplésért küzdenek. A legutóbbi öt meccsen 13 pontot szerzett, de mivel hétvégén a Real Sociedaddal mérkőznek és még utaznak a Real Madridhoz is, most muszáj lenne a három pontot begyűjteni. 

Kisebb rotáció várható Pellegrinitől is, hiszen ahogy elmondta a sajtótájékoztatón több játékos kisebb problémával küzd, a meccs előtt dőlhet el, hogy ki tudja vállalni a játékot. Az biztos, hogy Assane Diao és Pezella sem lesz bevethető még csütörtökön.

Mire érdemes fogadni?

A Las Palmas pocsék sorozata aligha a Betis ellen fog megszakadni, hiszen motivációban és játékban is jó állapotban vannak a sevillaiak. Ennek ellenére nem megyünk el amellett, hogy a Betis is kicsit túlteljesít az elmúlt hetekben, egyértelműen ők sem tudják uralni a meccseiket. 

Nálunk ez a meccs ettől függetlenül X2-nek legalább tűnik, a két csapat gyengébb támadójátéka okán pedig maradunk a 4 gól alatt. Erre a kombinációra pedig már elfogadható szorzót kínál a Tippmixpro.

{"headTitle":"Las Palmas - Betis","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-16 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy Betis + 3.5 gól alatt","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205698] 2024-05-16 19:30:00 Las Palmas - Real Betisx;