Championship

Ki jut elsőként a Championship rájátszás döntőjébe?

  • Tomihmv

A Leeds és a Norwich az odavágón gól nélküli remit hozott össze.

Csütörtökön és pénteken rendezik az angol másodosztályú bajnokság rájátszás elődöntőinek visszavágóit. Először a Leeds és a Norwich feszül egymásnak, méghozzá az Elland Roadon. Az odavágón 0-0-ra végeztek a felek, aminek köszönhetően, valamint, hogy a United lesz a pályaválasztó, a bukmékerek szerint a leedsiek a toronymagas esélyesei a második ütközetnek, ugyanis a "H"-ra átlagosan mindössze 1.60-szoros pénzt kínálnak.

Csapathírek

A felek vasárnap találkoztak az odavágó keretén belül, amikor is ugye gól nélküli remit hoztak össze a Carrow Roadon. Az az ütközet túl sok lehetőséget nem hozott, inkább a Leeds volt a kezdeményezőbb (egy lesgólig el is jutott), ami viszont még talán említést érdemel, hogy négy darab sárga kártya került kiosztásra (ezt a csatát 3-1-re "nyerte" a Norwich).

Ezen mérkőzés előtt ugye kétszer találkoztak a felek a bajnokságban, s mindkétszer a United nyert, idegenben 3-2-re, majd hazai pályán 1-0-ra.

[4473658] 2024-05-16 21:00:00 Leeds United - Norwich Cityx

Az odavágó óta nem sok idő telt el, a felek gőzerővel készültek a visszavágóra. Ahogy az első meccset, úgy a másodikat is a Leedstől Bamford és Stuijk, míg a Norwichtól Barnes, Gibbs és Hernández hagyhatja ki sérülés miatt.


⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt ⭐️


A hazaiaknál a hírek szerint Farke mester támadóbb felállást választhat az Elland Roadon, James és Piroe könnyen lehet, hogy ezúttal kezdő lesz. A vendégeknél ugyanakkor nem várható nagy változás, Wagner minden bizonnyal ugyanazt a kezdőjét küldi csatába csütörtökön este, mint tette azt vasárnap, egyedül talál a balhátvéd poszton változtathat (McCallum válthatja Jannuliszt).

Mire érdemes fogadni?

Óriási téttel bír a találkozó a győztes bejut a fináléba, a Wembleybe, s esélye lesz rá, hogy kiharcolja a feljutást a Premier League-be, míg a vesztes jövőre is a másodosztályban szerepel. Nem is foglalnánk állást a győztest illetően, hiszen hiába esélyesebb a Leeds, akkora lesz a nyomás az együttesen, hogy ennyiért nem éri meg kivenni a hazaiakat, de a vendégeket sem, még hendikeppel sem...

Szerintünk a büntetőlapokban lehet az igazi érték, ugyanis hibázási lehetőség már nem lesz, s az első meccs is hozott négy sárgát, ahogy fentebb is említettük, s most ugye jóval nagyobb lesz a tét. A bukmékerek 4,5-nél húzták meg a határt, amit ugyan csak az októberi ütközetükön ugrottak meg a felek, de az idei három meccsük egyike sem bírt akkora téttel, mint ez a.

Avagy ezen a line-on overbe megyünk, még akkor is, ha az a Gillett lesz a játékvezető, aki néha egész érdekes felfogásban vezeti találkozóit, s mellőzi a lapokat. Ugyanakkor a hétvégén például nyolc sárga lapot szórt ki a Tottenham-Burnley ütközeten, ahol szintén nagy volt a tét...

{"headTitle":"Leeds - Norwich","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4,5 felett","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4473658] 2024-05-16 21:00:00 Leeds United - Norwich Cityx;