NB I

Van néhány parádés odds az NB I utolsó körében!

  • varin

Derbi zárja le a 2023/24-es szezont, de mégsem a Fradi-hendi a forduló tippje.

Minimális izgalom maradt csupán az OTP Bank Liga 33. fordulójára, így a meccseket négy külön időpontban rendezik meg. Igen nagy port kavart, hogy a Fradi-Újpestet vasárnap este 20 óra 15 perctől rendezik, így ezzel zárul a futballidény. De lássuk, mi vár ránk péntektől vasárnapig.

 

A 6. és a 9. hely között végez majd az MTK, amely a fix utolsó, zsinórban hét vereségnél tartó Mezőkövesdhez látogat. Bár joggal favoritok a fővárosiak, azért az elmúlt hetek teljesítménye igen szerény volt Horváth Dávidéktól. Mivel tét az nincs, könnyed laza futballt várunk, ahol nem kizárt a 4-5 gólos forgatókönyv sem.

Szombaton egyszerre rendezik meg a Fehérvár-Diósgyőr, Puskás-Debrecen és Paks-Kisvárda meccseket, ahol  csak a hazai csapatoknak fontos a siker. Ám mivel a Paks nyerte a kupát, így ennek csak az érmek szempontjából van tétje, az Európa Ligába biztosan Bödéék mennek.

 

A friss kupagyőztes tolnaiak előnye 2 pont a Vidi előtt, a dobogó pedig már biztos, az ezüstöt viszont csak győzelemmel lehet megtartani. A Debrecenben kapituláló Fehérvárnak is nyernie kell, ezzel válik biztossá a bronz és eséllyé az ezüst. A 4. helyen álló felcsútiakat pedig szintén csak a 3 pont boldogíthatná, egy Vidi-botlás bronzzal fűszerezné meg Hornyákék szezonját.

Talán ez utóbbi meccs tűnik a legjobb tippnek a fordulóban. A hazaiakra ugyanis úgy kínálnak 1.80-as szorzót, hogy nem csak jó formában vannak, de egy igen tartalékos és biztos 5. Debrecen utazik majd Felcsútra. Meglepődnénk, ha itt nem hazai siker születne, míg Pakson talán a gólokba érdemes fektetni.

Egy nem túl érdekes Kecskemét-ZTE meccs vezeti majd fel a szezonzárót, amely párosításban eddig ötből négyszer a pályaválasztó nyert, ráadásul mindig 3 gólt rúgva. Megtippelhetetlen meccs, de ha a liláknak is lesz kedvük focizni, gólparádé is lehet a vége.

[4206713] 2024-05-19 20:15:00 Ferencváros - Újpestx;15

Mint ahogyan kiütés is benne van a Fradi fiesztáján, ahol telt ház várható. A zsinórban 15 győzelem és az idei 8-0-s gólkülönbség eléggé markáns, miként az sem elhanyagolható, hogy az újpesti keret nagy részének ez már a hattyúdal (több peremember biztos távozását be is jelentették), mindez pedig szurkolók nélkül, egy, a klub címeréhez méltatlan szezon után.

Persze nagy kérdés, hogy a kupafiaskó után mennyire akar bosszút állni a Fradi, ha igen, egy vaskos hendi is beleférhet.

{"headTitle":"Hendikepes piacok a Fradi-Újpesten","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-19 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -1.5","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferencváros -2.5","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferencváros -3.5","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
436643