Tenisz

Kihagyhatatlan ez a tipp a Tabilo - Zverev elődöntőben?

  • Cesc18

Pénteken a legjobb négy küzdelmeire kerül sor Rómában.

Szenzációs hét ez a chilei tenisz számára, hiszen két játékosuk, Alejandro Tabilo és Nicolas Jarry egyaránt elődöntőbe jutott Rómában. Noha mindkét dél-amerikai fiú kiemeltként vágott neki a tornának, azért ha valaki előzetesen azt állította volna, hogy ott lesznek a négy között, azon valószínűleg jót mosolyogtunk volna. 

De most már az sem elképzelhetetlen, hogy akár mindketten döntőbe jussanak, Tabilónak ehhez a német Alexander Zverevet, míg Jarrynek az amerikai Tommy Pault kellene legyőznie pénteken. Ha ez a forgatókönyv megvalósulna, azzal 7.60-szoros pénzt nyerhetnénk, tehát tényleg nem annyira elképzelhetetlen egy chilei rangadó a fináléban. 

Papíron Tabilóra vár nehezebb feladat, hiszen a 2017-es bajnokkal kell majd megmérkőznie, aki eddig nem sok esélyt adott ellenfeleinek a tornán, igaz nem is volt különösebben nehéz a sorsolása. 
 

⭐️ Használd az egyedi bónuszkódot és⭐️
⭐️szerezd meg a 100%-os Tippmixpro bónuszt ⭐️


Ami miatt a chilei nagyon veszélyes, hogy nem egyszerűen jó tornát fogott ki, hanem tényleg pályafutása legjobb időszakát éli és most kezd beérni az a kemény munka, amit a pszichológusaival végzett. 

A mentális dolgokkal foglalkoztunk a csapatommal. Az volt a fő csapásirány, hogy lazább legyek, kontrolláljam az érzelmeimet a pályán és ne veszítsem el a koncentrációmat. Erre már nagy szükségem volt. Sokkal nyugodtabb vagyok a meccseimen. 

- nyilatkozta Tabilo, illetve hozzátette, hogy: "ha elveszítek egy szettet, akkor sem adom fel, hiszen tudom, hogy gyorsan változhatnak a dolgok. Ez a hozzáállás kezdte meghozni a jó eredményeket."

A chilei a héten búcsúztatta már Novak Djokovicsot, szóval nem fog megijedni Alexander Zverevtől sem, akinek egészen idáig elég felejthető tavasza volt. A német egy müncheni és madridi betlivel érkezett Rómába, mindkét tornán egyébként egy-egy dél-amerikai salakos viccelte meg. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Rengeteget tud számítani, ha valaki mentálisan átkapcsol, Tabilo most nagy 'flow'-ban van és olyan dolgokat csinál a pályán, amivel Zverevet kiráncigálhatja a komfortzónájából. 

Hiába volt a chilei outsider a torna előtt, ennek az elődöntőnek nagy önbizalommal fut neki és igazából underdogként nyomás nélkül játszhat. Számunkra nem kérdés, hogy Tabilo oldalán pattog az érték. Egy szettel is már duplázhatunk, amit szerintünk nem érdemes parlagon hagyni. 

{"headTitle":"Alejandro Tabilo - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-17 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tabilo nyer legalább egy szettet","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}