Darts

Nem Littler a topfavorit a PL-címre

Kialakult a rájátszás és a bukmékerek már ki is jöttek a friss végső győztes szorzókkal. Íme!

Véget ért a 2024-es Premier League alapszakasza és kialakult a rájátszás négyes mezőnye. Azt már a csütörtöki, utolsó forduló előtt tudtuk, hogy Luke Littler, Luke Humphries és Michael van Gerwen ott lesz Londonban, egyedül a negyedik résztvevő kiléte volt kérdéses. 

Erről egy ki-ki meccs döntött Nathan Aspinall és Michael Smith között, amelyet utóbbi 6-3 arányban nyert meg, így 'Bully Boy' lesz érdekelt jövő csütörtökön az O2 Arénában. 

Három angol egy holland ellen. Elég jó esély, hogy Phil Taylor 2012-es győzelme után ismét egy angol kaparintsa meg a PL-címet. Ugyan Glen Durrant 2020-ban angolként megnyerte, de az a szezon a világjárvány miatt elég szokatlanul alakult és a rájátszás is zárt kapuk mögött zajlott. 

Ami az elődöntőket illeti, az első játszik a negyedikkel, míg a második a harmadikkal, tehát Littler - Smith és Humphries - Van Gerwen meccseket láthatunk, majd pedig a két győztes természetesen a döntőben csap össze. 

A     már ki is jött a végső esélyekkel, amelyben talán annyi meglepetés van, hogy nem az alapszakaszt megnyerő Littler kapta a legalacsonyabb szorzót. Érdekes, hogy a hétszeres bajnok Van Gerwennel közel ötszörös kasszát nyerhetünk, míg Smith 6.25-ös oddsot kapott. 

{"headTitle":"Premier League, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-23 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luke Humphries","odds":"2.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Luke Littler","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"4.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}