Sportfogadás

Ezt az Oddsrakétát talán nem érdemes kihagyni!?

Kanada-Finnország toprangadót rendeznek a hoki-vb, a Tippmixprón pedig egy csábító Oddsrakétát kaptunk a meccsre.

Mivel a legtöbb európai topligában az utolsó köröket rendezik a hétvégén, ezért a szombati nap a szokásoshoz képest picit szerényebb kínálattal bír labdarúgásból, ám a Tippmixprónál feltalálták magukat az oddsmesterek, hiszen így is kifejezetten izgalmas Oddsrakétás akciót nyitottak. 

A helyszín ezúttal Csehország, ahol éppen az A-csoportos hoki-vb zajlik, a csoportkör 5. fordulójában pedig egy igazi klasszikust rendeznek. Egy Kanada-Finnország ugyanis ebben a sportágban igazi csemegének ígérkezik, lévén két nagyhatalomról van, amely mindig minden vébén győzelmi esélyekkel csúszik ki a jégre. 

Kanada persze egy picit más kávéház, hiszen talán a világ legjobb csapata az övék állandó jelleggel, így hát nem meglepetés, hogy a juharlevelesek rendes játékidőben aratott sikerét 1.80 körül mérik. 

A szombati Oddsrakétában viszont a minimum három Kanada-gólra kereken 2.00-es szorzóval fogadhatunk. 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️


Ez a szorzó több, mint csábító. Egyrészt ennek a 'nem akciós' verziója csupán 1.60-as szorzót ér, vagyis bekövetkezési esélye 62%. Ehhez képest a 2.00 odds az kereken 50%, tehát már itt tudunk fogni a bukin. 

Az egymás elleni statisztika is kedvünkre van, hiszen a két csapat utolsó kettő vb-meccsén Kanada egyaránt leszállította ezt a mennyiséget. 

Hogy az aktualitásokról is beszéljünk, az idei vb-n Finnország mintha picit gyengébb lenne, legalább az osztrákoktól kapott három gól is vereség igazán meglepetés kategória. Kanada viszont szépen menetel, fokozatosan melegedik bele a vb-be, szóval véleményünk szerint ez most egy olyan Oddsrakéta, amit érdemes megjátszani. 

{"headTitle":"Kanada - Finnország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-18 16:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"ODDRAKÉTA - Kanada legalább 3 gólt szerez a rendes játékidőben ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}