Serie A

Brutális rangadók Olaszországban - íme tippjeink

  • varin

Több hihetetlenül fontos meccs is lesz vasárnap, ahol egy újabb csapat búcsúzhat a Serie A-tól.

Esélyünk sincs unatkozni vasárnap, ha az olasz élvonal meccseit választjuk, hiszen három nagyon fontos találkozóra kerül sor. Lássuk, mi alakulhat a hátsó szekcióban és meglesz-e a második kieső?!

Merthogy a napot egy Sassuolo-Cagliari mérkőzéssel kezdjük, ahol mindkét csapatnak igen fontos lenne a siker. Bár a zöld-feketék gyenge gólkülönbsége nem számít sokat, hiszen ha két csapat végez holtversenyben a 18. pozícióban, akkor Spareggiót rendeznek, a győzelmi kényszer így is egyértelmű. Amennyiben a Mapei-ben nyernek Berardiék, életben tartják reményeiket, ha viszont kikapnak, gyakorlatilag esélytelenné válnak. Claudio Ranieri csapatának valószínűleg az x sem lenne rossz eredmény, érzésünk szerint ez pedig összejöhet. Ami biztos, hogy ha döntetlenre áll a meccs, a hajrában egy mindent kockára tevő Sassuolo jöhet, ebből pedig lehetnek gólok is.

Egy időben rendezik meg ezt követően az Udinese-Empoli és Monza-Frosinone meccseket. Könnyebb dolgunk utóbbi meccsel van, hiszen a Monza számára nincs tét, a Frosinone így nem véletlenül favorit idegenben. Ennek ellenére mi ide egy "bátrabb" 1x-et húzunk be, nem hisszük, hogy a monzaiak leadják az egységeket, formájuk ugyanis igen gyatra.

Nehezebb a szituáció a Friuliban, hiszen itt már komoly matekozások és tervezgetések mehetnek, ráadásul az sem teljesen mindegy, hogy mit játszik a Sassuolo. Viszont nehéz azt a forgatókönyvet látni, amelynél jó például egy szalonremi, főleg azért, mert mindkét csapatra karcos utolsó meccs vár. Vélhetően ez az a találkozó, amit jó lenne megnyerni, de talán fontosabb nem elveszíteni. A 90 percet a nagy öreg, BL-elődöntőt is fújó Daniele Orsato kapta, mi pedig vele nemigen merünk overezni, még 4,5-es határon sem. Itt egy óvatos első félidőt várunk.

Inter-Lazio vár ránk kora este, amely nagy téttel nem bír. Bár a rómaiak számára az EL-indulás még nem fix, azért kevés esély van ennek elbukására, míg a bajnoknál nehéz kiszámítani, hogy éppen milyen hangulatban lesz. A napot egy Roma-Genoa zárja, amely semmilyen téttel nem bír, maximum azért lehet jelentősége, hogy a Farkasok megelőzik-e a városi riválist vagy sem.

{"headTitle":"Olasz tippek vasárnapra","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sassuolo-Cagliari - 2. félidő 1.5 gól felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Monza-Frosinone - Monza +0.25","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese-Empoli - 1. félidő 1.0 gól alatt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
2024-05-19;55