Roland Garros

Agyonveretjük a tenisz YouTube-sztárját

  • Cesc18

Már hétfőn kiveszünk egy keddi duplázót a Roland Garros selejtezős kínálatából.

Meccsdömpinggel indul a hét, hiszen megkezdődnek a Roland Garros selejtezős küzdelmei. A hatalmas menüből már hétfőn kiveszünk egy keddi duplázót, amelyen két francia néz majd farkasszemet egymással. 

A meccs egyik főszereplője az a Jules Marie lesz, aki ugyan már 32 éves, de még soha nem járt a top 200-ban. Ez nagyjából mutatja a képességeit, igaz volt egy olyan hat éves periódus a karrierjében, amikor felhagyott a profi tenisszel és csak néhány versenyre utazott el. 

Majd jött a világjárvány és elkezdett kacsingatni a közösségi média felé, mostanra pedig több, mint 100 ezer feliratkozóval rendelkezik a YouTube-on, a videóit pedig elérték a 19 milliós nézettséget. 

Egy profi csapat veszi körül és minden versenyéről videós tartalmat készít, a nézettségből, illetve a szponzorokból pedig finanszírozni tudja a teniszes karrierjét. 

A tenisztudása viszont nem elég ahhoz, hogy igazán komoly dolgokat produkáljon, ITF-en kényelmesen elboldogul, de például a Challenger-szint már túl erős a számára. 

Azt azonban mindenféleképpen sikerként éli meg, hogy a Garroson ismét selejtezőt játszhat, igaz, nem éppen esélyesként vág neki a Titouan Droguet elleni csörtének. 

A két játékos a hónap elején egy olasz Challenger-torna első körében futott össze és a 22 éves francia könnyedén, 6-1, 6-0-lal ütötte ki a YouTube-sztárt. 

Droguet végül meg is nyerte a tornát és pályafutása egyik legnagyobb sikerét könyvelte el, szóval nagy önbizalommal várja a Garros-selejtezőt. 

A fiatal francia egyébként a tavalyi US Openen ismertette meg a nevét igazán, amikor az első körben Lorenzo Musetti ellen borította a papírformát. 
 

Mire fogadjunk?


Droguet egy sokkal képzettebb játékos, ami szépen ki is jött az előző meccsükön. Sokat aligha változik majd a játék képe, így ismét egy elég egyoldalú mérkőzést várunk. 

Az under felé kacsingatunk, sőt az alap over/under line-t még lejjebb is visszük 19.5-re. Egy 6-4, 6-3-mal jók vagyunk, ami még jóval szorosabb lenne, mint a legutóbbi meccsük. 

{"headTitle":"Jules Marie - Titouan Droguet","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-21 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 19.5 alatt","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}