NB II

Egy 4.15-ös szorzót is megnéznénk a Győr-Vasas rangadón

A feljutásról dönt a Győr-Vasas rangadó az NB II-ben, de szinte lehetetlen megtippelni a kimenetelt.

Az NB II-es szezon egyik legfontosabb mérkőzését rendezik hétfőn este az ETO Parkban, ahol a harmadik helyen álló Győr a második helyezett Vasast fogadja. A két csapat között mindössze egy pont a különbség és mivel ezen a találkozón kívül már csak egy fordulót rendeznek, nem kérdés, hogy a hétfői csörte sorsdöntő lesz a feljutás tekintetében. 

A fogadóirodák szerint erősen háromesélyes a mérkőzés kimenetele, bár a hazai pályán játszó Győrt esélyesebbnek hozták ki az oddsmesterek. 

{"headTitle":"Győr - Vasas - SZUPERDODDS","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr ","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A két csapat őszi meccsén a Vasas felmosta a padlót a Győrrel és a szezon legnagyobb arányú győzelmét aratva 6-0-s sikert aratott. Azóta viszont sok minden történt és változott a két csapat háza táján, mást ne mondjunk egyik akkori edző sincs már a helyén. 

A Vasas tavasz elején Gera Zoltánban látta a megoldást a feljutás eléréséhez és az egykori válogatott klasszis vezetésével stabilizálódott is a gárda. Gera irányítása alatt a Vasas csak a Nyíregyháza elleni idegenbeli rangadót veszített el, és így szorgosan gyűjtötte a pontokat, bár a két kieső, a Tiszakécske és a Siófok elleni döntetlenek még lehet, nagyon sokba fognak kerülni az angyalföldieknek. A Vasas három győzelemmel a háta mögött érkezik a nagy meccsre, komoly hiányzója nem lesz a találkozón, a cél pedig egyértelmű: legalább egy döntetlent elérni az ETO Parkban. 

A Győr meglehetősen kaotikus szezont produkál, hiszen a csapat úgy cserélgette az edzőket, mint más az alsónadrágot. A kisalföldiek tavasz elején mély gödörbe kerültek és olyan botlásokat hoztak össze, ami után úgy tűnt, hogy lemondhatnak az élvonalbeli tagságról, de a hajrára összekapták magukat és a Vasas botlásai miatt helyzetbe is kerültek. Ha az ETO megveri hétfőn este a Vasast, teljesíthetik a szezon előtti célkitűzést és hosszú évek után ismét az NB I-be kerülhetnek. 

 

Mire érdemes fogadni? 

A képlet egyszerű, a Győrnek győznie kell, a Vasasnak pedig elkerülni a vereséget. Ez két ellentétes taktikát is eredményezhet, hiszen amíg az ETO-nak kezdeményeznie kell, a Vasasnak nem lesz sürgős. A piros-kékek Gera kezei alatt sokkal stabilabban uralják a középpályát, ha át is adják a kezdeményezést, ebből aligha engednek majd hétfőn, a 16 gólos Tóth Milán révén pedig gyors kontrákat is vezethetnek. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Az ETO-ban Claudio Bumba játéka lesz ismét a kulcs, a román középpályás 15 gólja mellett számos gólpasszt is kiosztott a szezonban. Ha neki jó napja van, akkor a Győrnek is, így a Vasas egyik fő célja Bumba semlegesítése lehet. 

 

Nehéz megmondani, hogy melyik együttes rendelkezik jobb játékoskerettel, talán nem mondunk nagyot azzal, hogy kiegyenlített erőviszonyokat látunk. 

A hírek szerint azonban - NB II-es szinten - rengeteg néző lehet a stadionban, a 7-8 ezer szurkoló pedig igazi futballhangulatot csinálhat a stadionba. 

Emiatt mindenképpen előnyben lehet a Győr és mivel a Vasas idegenben sokkal sebezhetőbb, mint odahaza, ezért tippötleteinket is a győriek szemszögéből válogattuk össze. 

{"headTitle":"Győr - Vasas ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-20 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos különbség - Győr 1 góllal nyer ","odds":"4.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólszám 2-3 ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Claudio Bumba gólt szerez ","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4220209] 2024-05-20 20:00:00 Győr - Vasas Budapestx;