Serie A

Számunkra egyértelmű, ki az esélyese a Bologna-Juve bronzderbinek

  • varin

25 meccs óta nem kapott ki a Juventus a Bolognától. Lássuk, folytatódhat-e ez a széria!

Egy keserédes szezon furcsa lezárása vár a Juventusra, amely hiába hódította el szerdán az Olasz Kupát, az euforikus fieszta aligha jellemezte a csapatot az elmúlt napokban. A borzalmasan gyenge tavasz, az esetleges bajnoki 5. hely és Allegri menesztése mind súlyos bélyegként nehezednek most az Öreg Hölgyre, amely Bolognába látogat. A tét az esetleges bronzérem.

{"headTitle":"Bologna-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bologna","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az Atalanta szombati győzelmével 1 pontra jött fel a Juve-Bologna kettősre, vagyis jó eséllyel előzhetnek a bergamóiak a vesztes féllel szemben. Ez persze a BL-helyek szempontjából nem lényeges, de azt vitán felül kijelenthetjük, hogy Bolognában a bronz sokkal ékesebben csillogna, mint Torinóban.

Az idén hazai pályán csak kétszer kikapó bolognaiak amellett, hogy búcsúznak hazai közönségüktől, még Thiago Mottának is megköszönhetik ezt az évet. A korábbi középpályás ugyanis alighanem jövőre éppen a Juventus edzője lesz, amely különös pikantériát ad a 90 percnek.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Merthogy a kupasikert követően Massimilano Allegrit azonnali hatállyal menesztették. A rutinos tréner hivatalosan tiszteletlen viselkedése miatt került lapátra, miközben a klub vezetőségét vádolta meg azzal, hogy újságírókat bujtanak fel, hogy negatív kritikával illessék őt. Hiába tehát a Coppa, Allegrinek már másnap nem volt munkája.

Ilyen hangulatban pedig nehéz lenne bízni abban a Juventusban, amely az utolsó 15 bajnokijából 2-t nyert meg, idegenben pedig január 21-e óta nem tudott sikert elérni.

Helyét ideiglenesen a Primavera edzője, Paolo Montero veszi át, míg bár a sajtóhírek szerint a megegyezés már megszületett a 41 éves mesterrel, ő egyelőre erről nem nyilatkozott bővebben.

"Jövő héten ülünk csak le a vezetőséggel, hogy tárgyaljunk, egyelőre nem a jövőm a legnagyobb kérdés. Még semmit sem döntöttem el vagy írtam alá, szeretném mindenki türelmét kérni" - mondta Motta.

Mint jeleztük, minket meglepnek az egálközeli szorzók, nem nagyon látunk olyan faktort, amely miatt érdemes lenne az Öreg Hölgyet behúzni. Zirkzee ugyan hiányozni fog a hazaiaktól, de ez a Bologna amúgy is inkább csapatként erős, mint egyénileg.

Bologna#ita-bologna#5

Ráadásul a Bologna kifejezetten jól teljesít a rangadókon, március óta az Atalantát, a Romát és a Napolit is legyőzte, mind idegenben, összesen 1 kapott góllal. Ezek után egy demotivált, szétesett Juve ellen szerintünk bőven esélyes.

Noha 25 mérkőzés óta nem született Bologna-siker ebben a felállásban, most teljesen más a leányzó fekvése, minden a piros-kékek mellett szól szinte. A biztosított hazai siker mellett megkockáztatjuk, hogy ezúttal sem kapnak gólt Karlssonék, ahogyan az utolsó nyolc bajnokiból hatot lehoztak clean sheettel, de egy Zebra-gól még így is csak a tétünket adná vissza, nem pedig vesztes lenne.

{"headTitle":"Bologna-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bologna DNB","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Juventus 1.0 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230894] 2024-05-20 20:45:00 Bologna - Juventusx;