Európa Liga

Ettől az Oddsrakétától most nem vagyunk elájulva

Duplázós Oddsrakétát kínál az EL fináléjára a Tippmixpro, de ettől az ajánlattól most dobtuk hanyatt magunkat.

Néhány óra múlva elrúgják a labdát az Európa Liga döntőjében, amelyet idén a szenzációs idényt produkáló, rekordot rekordra döntögető Bayer Leverkusen és az olasz bajnokság egyik élcsapatának számító Atalanta vív majd meg. 

Ahogy az várható volt, a Tippmixpro Oddsrakétás akciója a fináléra is elérhető, ezúttal pedig egy kereken duplázós szorzót lehet megjátszani. 

A fogadási lehetőségre kínált eredeti szorzó 1.59, vagyis közel 40%-os turbózást kapott ez a tipp, amely nem más, minthogy a Leverkusen szerzi az első gólt a mérkőzés rendes játékidejében. 

Bár a háromesélyes szorzókból értelemszerűen következik, hogy a Bayer favoritként magához ragadhatja a kezdeményezést és a vezetést is ő szerezheti meg, azért egy érdekes statisztikát mutatnánk. 

 

Az egyenes kiesés szakaszban amikor gólt kapott, a Leverkusen mindig hátrányba került és egyszer sem nyitotta ő a gólok sorát.

 

Az Atalanta márpedig Európa egyik legattraktívabb támadófutballját adja elő, így nehéz arra gondolni, hogy a Bayer kapott gól nélkül lehozza ezt a finálét. Persze nincs kizárva ez a szcenárió sem, de az Atalanta 0.5 gól alatti opcióra 2.50-es a szorzó, vagyis ez a kevésbé valószínű kimenetel, nem pedig az, hogy az olaszok némák maradnak Dublinban. 

Ráadásul ez itt egy döntő, ami mindig kiszámíthatatlan. Simán benne van a pakliban, hogy a bergamóiak nyitják a gólokat, mint ahogy az is, hogy a Leverkusen olyan produkciót tesz ki a pályára, amire az olaszoknak semmilyen válasza nem lesz. 

 

Mivel az Oddsrakétás maximum tétek nem mennek fel az egekig, így nem beszélnénk le senkit a tipp megjátszásáról, - főleg mert abszolút megérős rakétázni - csupán arról van szó, hogy mi titkon valami sokkal combosabb lehetőségben bíztunk a szezon első döntőjére. 

{"headTitle":"Atalanta - Leverkusen ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2024-05-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"ODDSRAKÉTA - Leverkusen szerzi az első gólt (rendes játékidő) ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro