NB II

Ezt a tuti tippet nehéz lenne kihagyni hétvégére

  • varin

Már csak az a kérdés, indulhat-e az NB III-ban a Hali, amely csapatból már többen is távoztak az utolsó forduló előtt.

Noha a pályán elérte a bennmaradáshoz szükséges pontszámot a Haladás csapata, jelen állás szerint jövőre nem látjuk a Merkantil Bank Ligában a szombathelyieket. Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága ugyanis helybenhagyta az elsőfokú döntést, amelynek értelmében a Hali a 2024/25-ös szezonra nem kap NB II-es lincenszet, így a legjobb esetben is a harmadosztály vár a nagy múltú csapatra. Csoda, hogy a hét egyik tutija a Hali veretése?

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

A zöld-fehérek az utolsó hat meccsükből ötöt is elveszítettek, legutóbb az Ajka távozott 3-1-es győzelemmel a Rohonci útról, amely lehet, hogy sokáig az utolsó profi mérkőzés lesz a néhány éve átadott, gyönyörű stadionban. Bár a riválisok gyengélkedése benntartotta a Halit az NB II-ben, az eredmények is mutatják, óriási a baj Nyugat-Magyarországon.

Pénteki hír, hogy többen már szerződést is bontottak a klubbal, így a kezdő kapus, Pálfi Donát (28/0) mellett Vanja Zvekanov (31/1), Katona István (13/1) és Mohos Barnabás (29/1) sem lépnek pályára, Bolla Gergő (20/1) pedig eltiltását tölti a múlt heti kiállítás miatt.

Haladás#hun-haladas#5

A szép búcsúra tehát igen kevés az esély, még akkor is, ha a Gyirmót sincs kirobbanó formában, négy meccse nyeretlenek a sárga-kékek.

Valószínűleg a Haladás-keret nagy része utolsó meccsét játssza majd vasárnap a klub színeiben, és az sem tűnik kizártnak, hogy már fiatalokkal lép pályára az ideiglenes játékos-edző, Predrag Bosnjak.

Ugyan a két csapat utolsó három meccsét nem tudta megnyerni a Gyirmót, most az 1.70 körüli szorzóban egyértelműen van érték. Vendégként a Haladás legutóbb októberben tudott meccset nyerni, most pedig nem lennénk meglepve egy gólzáporos vereségen sem.

{"headTitle":"Gyirmót-Haladás","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-26 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gyirmót","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Félidő/Vége: Gyirmót/Gyirmót","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gyirmót -1.25","odds":"2.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4220213] 2024-05-26 17:00:00 Gyirmót - Haladásx;