FA Kupa

Haaland hozhatja le a szombati nagy szorzót

A szombati FA Kupa döntőre egy megemelt szorzós fogadást ajánl a Tippmixpro a norvég csatárra.

Szombaton az FA Kupa döntőt rendezik, aminek az esélyeivel és egy duplázós tippajánlattal már érkeztünk a felvezetőnkben. Most a Tippmixpro különleges ajánlatát mutatjuk be a döntőre, ugyanis a szombati Oddsrakétát erre a meccsre kapjuk.

A magyar bukméker ugyanis 4.50-es szorzót fizetne, ha Haaland lőné az első gólt a döntőben.

A norvég csatár magához képest nem futott egy extra szezont, "csak" 27 gólig jutott, amivel persze toronymagasan nyerte a Premier League góllövőlistáját. A nagyobb probléma az erős riválisok ellen jött, ritkán tudott megvillanni Haaland a nagy meccseken, többször is leszedték a pályáról a centert.

A Manchester Unitedet nehéz az erős rivális polcra helyezni, de egy kupadöntőben mégiscsak nem lehet leírni a Vörös Ördögöket. 

Az őszi bajnokin Haaland büntetőből lőtte a találkozó első gólját, majd utána egy akciógólt is magára vállalt, tavasszal pedig a 3-1-es siker alkalmával az utolsó gól  volt az övé.

Természetesen kockázatos tippnek ígérkezik első gólszerzőre fogadni, de közel ötszörös pénzért egy vállalható opciónak tűnik az Oddsrakéta.

{"headTitle":"Manchester City - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: Erling Haaland szerzi az 1. gólt","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4448111] 2024-05-25 16:00:00 Manchester City - Manchester Unitedx;