Serie A

Logikus, de annál erősebb tippeket találtunk a Milan meccsére

  • varin

Olivier Giroud búcsúzik a Milantól, ez pedig alapot adhat néhány gólszerzős tipphez.

Szombaton este rendeznek egy nem túl érdekes Milan-Salernitana találkozót, amely a helyezések szempontjából semmilyen téttel nem bír. A hazaiak biztos ezüstérmesek, a vendégek biztos utolsók. Ugyanakkor többen is búcsúznak Stefano Pioli csapatából, köztük éppen a tréner is.

De a mérkőzés nem feltétlenül róla szól majd, sokkal inkább lehet főszerepben Kjaer, valamint Giroud, akiknek ez lesz az utolsó meccsük a Milanban. A dán hátvéd jövője még kérdéses, míg a francia gólvágó a Los Angeles Galaxy játékosa lesz azok után, hogy a Milannál 2022-ben bajnoki címet nyert és igen nagy közönségkedvenccé vált.

Giroud 131 meccsen 48 gólt szerzett a Milanban, átlagosan 166 percenként talált be a Rossoneriknél a Serie A-ban.

"Ha sikerült volna megnyerni a Premier League-et, tökéletesen boldog lennék, ám ez nem jött össze. Úgy vélem, maximum két év lehet hátra a karrieremből, így az Eb után a válogatottságtól is elköszönök" - nyilatkozta a 37 éves támadó, aki mögött igen szép karrier áll.

Nem lennénk tehát meglepve, ha Oli gólja a búcsúmeccsén is elsődleges cél lenne a társak számára, nem is véletlen, hogy csak 1.60 körül fizetnek rá a    -nál, miként az is sokatmondó, hogy az egál gól line már 4.0 erre a csörtére. A búcsúmeccsek egyébként igen jól mentek eddig a sztároknak, hiszen Kylian Mbappé, Iker Muniain és Marco Reus is betaláltak, amikor számítani lehetett rá, márpedig most a liga leggyengébb csapata látogat a San Siróba.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Véleményünk szerint 3-4 gólt is szerezhet a Milan, az pedig meglepő lenne, ha Giroud ebből egyszer nem iratkozna fel a kijelzőre. Ha esetleg egy mezlevételes gólörömmel fűszerezné utolsó meccsét, akkor zárásként 12-szeres szorzót hozhatna nekünk, de akadnak még jó kis fogadási lehetőségek a Tippmixpro kínálatában.

{"headTitle":"Milan-Salernitana","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olivier Giroud gólt szerez","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Olivier Giroud több gólt szerez, mint az ellenfél csapata","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Milan nyer + Giroud gólt szerez","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Olivier Giroud gólt lő + lapot kap","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230911] 2024-05-25 20:45:00 AC Milan - Salernitanax;