Bundesliga

Még két duplázót is hozunk a Düsseldorf-Bochumra

  • gb1

A német élvonalban már csak egy hely kiadó, amelyet szinte biztosan a Fortuna szerez majd meg. Nem várunk újabb csavart.

Vészesen fogynak a tétmeccsek a 2023/24-es klubszezonban, amelyet a június 1-i Bajnokok Ligája-döntő zár majd. Addig még megbújik bár remek összecsapás, közte a szerdai Konferencia Liga-fináléval, de hétfőn is hatalmas lesz a tét, mégpedig Németországban, ahol két együttes a Bundesliga-indulási jogért száll harcba. 

A Bochum-Düsseldorf csörte odavágója minden szempontból borította a papírformát, ahogy azt már egy korábbi cikkünkben is megvizsgáltuk. Lapos piacokkal előszeretettel foglalkozó szerkesztőnk, Varin pedig már kitekintett arra is, hogy vajon mennyire lesz majd keménykedés a mindent eldöntő 90 (vagy minimális eséllyel akár több) percben. 

Tudtad? A Bochum 2021-es feljutása óta 55-ből mindössze 11 idegenbeli meccset nyert meg a Bundesligában!

A Merkus Spielarénában megrendezésre kerülő találkozót tehát már jól körbejártuk, lássunk hát még két értékesnek tűnő tippet a találkozóra.

[4480795] 2024-05-27 20:30:00 Fortuna Düsseldorf - Bochumx

 

Mire érdemes fogadni?
 

Nagyobb előnybe még egy csapat sem került az osztályozók történetében, mint a Fortuna, tehát a bukik joggal várják, hogy 2020 után újra feljut az élvonalba. Még 15 évvel korábban a Nürnberg a Cottbus ellen vitte véghez ezt a bravúrt, hogy 3-0-ra ellépett az odavágón, akkor a második felvonást is sima 2-0-ra nyerte, ezzel 5-0-s összesítéssel zárva. Ugyan sok minden különbözött abban a párharcban, mi mégis hasonló forgatókönyvre számítunk itt is. A Bochum teljesen szétesett az utóbbi hetekben, a hazai pályán elszenvedett demoralizáló vereségből pedig aligha lesz visszaút Heiko Butscher csapatának. 

Kemény meccsre számítunk és véleményünk szerint a Fortuna kettős győzelemmel harcolja majd ki a feljutást. A "H"-ra ráadásul emelt oddson fogadhatunk a Tippmixprónál, 2.30-ért márpedig szerintünk bőven kivehető az 54 ezer fanatikus szurkoló által feltüzelt hazaiak sikere.

Amivel még szemezgetünk, hogy Tzolis legalább kétszer eltalálja majd a Bochum kapuját. A fiatal görög csatár Glatzel és Tabakavic társaságában az élen végzett 22 lőtt góllal a Bundesliga 2-ben, ahol átlagban háromszor vette célba az ellenfél kapuját. A honi irodánál az over 1.5-re 2.45-szörös pénzt kapunk, ha pedig a meccs az általunk elképzelt mederben csordogál majd, akkor ez is is könnyen beeshet, de akár a góljával is lehet még kacérkodni.

{"headTitle":"Fortuna Düsseldorf-Bochum","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-27 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fortuna Düsseldorf nyer - szuper odds (sima odds: 2.09)","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Christos Tzolis kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 1.5 felett","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4480795] 2024-05-27 20:30:00 Fortuna Düsseldorf - Bochumx;

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<